İran Şehid ve Gaziler Vakfı Başkanı Seyyid Muhammed Ali Şehidi Mahallati, Suriye'deki çatışmalarda öldürülen İranlıların sayısının bini geçtiğini söyledi.
Müslim, "Biz işimizi yapıyoruz. Bizim Suriye dışında bir işimiz yoktur. Bu karar ile bizi yakalayamazlar.
‘Jön Türklük ve Kemalizm Kıskacında İttihadçılık’ kitabının yazarı Av. İsmail Küçükkılınç, 15 Temmuz sonrası artış görülen Mustafa Kemal Atatürk retoriğini kaleme aldı.
İstanbul'da, Tacikistanlı ve Özbekistanlı DAEŞ üyesi 2 kişi yakalandı. İki kişinin canlı bomba olmak için örgütün canlı bomba listesine adlarını yazdırdıkları belirlendi.
İstanbul'a canlı bomba eylemi düzenlemek üzere gelen DEAŞ 2 üyesi terörist yakalandı
Yoğun bakım ünitelerinin önüne bilgi odaları kuruldu. Sürekli doktor ve sekreter bulunacak odalarda, hasta yakınlarına tüm tedavi süreciyle ilgili bilgi verilecek.
15 Temmuz şehitlerinin, terörle mücadelede şehit olan asker ve polislerden 'ayrı tutulduğunu' iddia eden Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den cevap.
Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi ile Suriye'nin PYD denetimindeki Telabyad kenti arasındaki sınır hattına duvar örülmesi için çalışma başlatıldı.
Trump'un medya yöneticileri ile yaptığı toplantıda CNN'e yalancı dediği belirtiliyor
Şah Fırat Operasyonu’yla koruma altına alınan Suriye'deki Süleyman Şah Türbesi'nin, 'Şah Mat operasyonu' ile yeniden inşa edileceği ileri sürüldü. Türbenin inşasıyla birlikte Fırat K
Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Maden Köyü'ndeki Bakır madeninde 17 Kasım'da meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçiler için başlatılan arama-kurtarma çalışmaları sürerken
Sabah saatlerinde Bayrampaşa'da bir plastik fabrikasında çıkan yangınla ilgili yazılı açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iş hanında mahsur kalan 75 kişinin itfaiye ek
FETÖ/PDY soruşturmasında itirafçı olan üsteğmen, darbe girişiminden kısa süre önce kendisine, 'Peygamberin rüyalarına gireceği iki generalin darbe yapacağının ve her şeyin düzelece�
Gülen örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, iş adamı İhsan Kalkavan hakkında, ''silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yakalama kararı çıkarıldı.
1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah'ın hücre hapsi mahkumiyet sürecinin biteceği şubat ayına kadar uzatıldı