Kolon kanseri nedeniyle 4 yıldır tedavi gören oğlunu 'daha fazla acı çekmemesi için öldürdüğünü' söyleyen baba, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
KCK yöneticilerinden Murat Karayılan, baharla birlikte HPG’nin devreye girerek şehirdeki birimlere dağdan desteğe başlayacağını söyledi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, askeri ihracat hacminin 2015 yılında 14,5 milyar dolar olarak gerçekleştiğini açıkladı. Rus lider, bu rakamın planlarının üzerinde olduğunu vurgulad
Myanmar'ın Arakan eyaletinde üç yıldan fazla süredir devam eden ve Müslümanların her türlü ibadetini yasak kapsamına sokan olağanüstü hal kaldırıldı
Terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticisi Murat Karayılan, PKK'lıların kazdığı çukurlardan pişman olduğunu itiraf etti.
İngiltere'de faaliyet gösteren yardım kuruluşu Oxfam, Suriye'deki iç savaştan kaçan ve sayıları neredeyse 5 milyona yaklaşan mültecilerin sadece yüzde 1,4'ünün dünyanın zengin ülkeler
Antalya'da cinsel istismara uğrayan 14 yaşındaki Ü.E.'nin yaşı, mahkeme kararıyla 2 yaş büyütüldü, sanığa verilebilecek ceza 6 yıl azaldı.
Dünyanın en büyük savunma sektörüne sahip ABD, son bir yılda Orta Doğu ülkelerine yaklaşık 30 milyar dolarlık silah ve askeri teçhizat sattı.
Yemen'de çatışmaların başladığı Mart 2015'ten bu yana 6 bin 200'den fazla kişinin öldüğü, 30 bin kişinin yaralandığı bildirildi.
Çeçenistan’ın eski cumhurbaşkanı ve halk lideri Cevher Dudayev’in 1995 senesinde ‘’Rusya’nın gerçek yüzü ve işgalleri’’ içerikli verdiği bir röportaj, yıllar sonra Ukrayna ve Kafk
Küba Devrimi’nin lideri Fidel Castro, 88 yıl sonra Küba’yı ziyaret eden ilk ABD Başkanı olan Obama ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Erken yaşlarda ortaya çıkan otizm, birkaç yıl içinde karakteristik belirtilerini gösteriyor uzmanlar ise bu durumda erken tedavinin önemli olduğunu vurguladı.
Geçen yıl 130 bin kişinin boşandığı belirtilirken boşanma hızının evlenme hızından daha yüksek olduğu kaydediliyor
2011 yılından bu yana devam eden savaşta Suriye topraklarını enkaza çeviren Suriye rejimi Halep halkını bu defa havadan attığı bildirilerle tehdit etti.
Birleşik Arap Emirlikleri'nde mahkeme "terör örgütü kurmakla" suçlanan 41 sanıktan 11'inin müebbet, 23'ünün ise 3 ile 15 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırılmasına karar