Mehmet Acet- Yeni Şafak
Hüseyin Likoğlu: “Yeni Şafak
Irak'tan 3 heyetin son bir yılda İsrail'e ayrı ayrı ziyaret gerçekleştirdiği iddia edildi.
ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton:- 'Çekilme, Washington'ın müttefiklerinin savunması sağlanarak yapılacak'
Yetkin İlker Jandar, bazı intisap hikâyelerini anlatıyor ve ekliyor: “Gönül bağı, ezelde takdir edilmiş bir yazgıdır. Bu yazgının açılması arayıştadır.”
Yemen Cumhurbaşkanı Hadi, Türkiye ile Yemen arasında derin ilişkiler olduğunu belirtti.
Almanya Maliye Bakanı Scholz, ülkede Fransa'daki gibi 'sarı yelekliler' potansiyelinin bulunduğunu belirtti.
İYİ Parti tarafından dün açıklanan 99 belediye başkan adayı arasında Denizli'den gösterilen isimler CHP'de krize neden oldu.
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu seçimin en kilit adımlarından birisi, belediye meclis üyelerinin tespitidir." dedi.
Sudan'ın başkenti Hartum’da polis, Devlet Başkanı Beşir’in istifası talebiyle gösteri düzenleyen kalabalığa göz yaşartıcı gazla müdahale etti.
Leyla Alaton'un paylaştığı, Ayasofya Camii'ndeki görüntüler kamuoyunda büyük tepkiye neden olmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Alaton, kimseyi incitmek gibi bir niyetinin olmadığını
ABD askerlerinin Irak'ın başkenti Bağdat'ta silah ve üniformalarıyla çarşıya gezintiye çıkması tepkilere neden oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, İstanbullulara kar yağışı konusunda son dakika uyarısında bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti'nin milletin ta kendisi olduğunu belirterek, AK Parti milletin öz evladıdır. O yüzen biz aziz milletimizle her zaman kalben beraberiz."