Uluslar Arası Çalışma örgütünün verilerine göre Türkiye’de her gün 3 işçi iş kazalarından dolayı hayatını kaybediyor. Peki, iş kazalarında tazminat alabilmek için hangi yolu izle
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Bir milyar 629 milyon dolara ulaşan insani yardımların gayri safi milli hasılaya oranı bir önceki yılla karşılaştırıldığında yüzde 0,13 dolar
Yemen'de gerçekleştirilen hava saldırısında Nebil Dahab ve Şevki El Bedeni yaşamını yitirdi.
Ermenek'te kömür ocağında mahsur kalan oğlu için "Yüzme bilmezdi, suyun içinde ne yaptı" diyerek olayın simgesi haline gelen Ayşe nine, evinin penceresinden hiç ayrılmıyor.
Malatya Emniyet Müdürlüğünde görevli 47 polis hakkında usulsüz dinleme iddiasıyla soruşturma açıldı.
IŞİD'den gelen son dakika haber bu kez örgütün birbirine düştüğü yönünde oldu, çaldıklarını paylaşamayan IŞİD'de kriz çıktı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündemde yer alan 'parti kapatma' tartışması ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Afganistan'da 60 yıldır görülmeyen sivri dişli misk geyiği, ülkenin kuzeydoğusunda yeniden tespit edildi.
Türkiye tarihinin en büyük alımı olarak kayıtlara geçen satışla ilgili detaylar bir bir ortaya çıkarken ilginç bir itiraf da gündeme geldi.
ABD'deki ara seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyetçi Parti, Kongre'nin iki kanadında da çoğunluğu elde etti.
Suriye Ulusal Uzlaşı Bakanı Ali Haydar, ABD ve Türkiye ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Hamas, BM'nin Gazze'ye inşaat malzemeleri girişi ile ilgili uygulamasının İsrail'in şartlarına uygun olduğu için eleştirdiklerini açıkladı
Yürürlüğe giren Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a göre, kimden geldiği belli olmayan mesaj ve ileti gönderenlere 1000 lira ila 10 bin lira arasında değişen idari para ceza
Avusturyalı Müslümanlar Girişimi, İslam Kanunu Tasarısı'nın yeniden müzakere edilmesini istedi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, 2 kişi gözaltına alındı.