Mardin'in Nusaybin ilçesinde vatandaşlar yaşanan çatışmalardan dolayı göç etmeye başladı.
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş enerji nakliyesi konusunda Azerbaycan'ın Türkiye'ye yüzde 40 indirim yaptığını belirtti.
Rusya Türkiye'nin Kazakistan’a giden kamyonlarına geçiş izni verecek
ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının, Suriye ordusunun Deyr ez Zor'daki askeri kampını vurduğu bildirildi.
ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının, Suriye ordusunun Deyr ez Zor'daki askeri kampını vurduğu bildirildi.
Çin füzesinden vazgeçen Ankara, Fransa-İtalya ortaklığıyla üretilen SAMP-T füzeleri için son görüşmeleri yapıyor. İmzalar atılırsa, hazır bataryalar Suriye sınırına gönderilecek.
İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarına bir yenisini ekledi. İsrail'e ait bir savaş jeti İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın eğitim alanına hava saldırısı düzenledi
Irak Başbakanı Haydar Abadi 'Eğer Türkiye Kuzey Irak'a gönderdiği askerlerini 48 saat içinde geri çekmezse Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne gitme dahil tüm seçenekleri kullanacağ�
Pakistan'ın Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif, Türkiye'de seçimlerin yapıldığı 1 Kasım gecesi heyecandan uyuyamadığını belirtti.
Suriye'de, Bayırbucak Türkmen bölgesine yönelik saldırılarda yaralanan 4 kişi Hatay'da tedavi altına alındı.
Atina'da, 2008 yılında bir polis memurunun tabancasından çıkan mermi ile öldürülen 16 yaşındaki Alexis için anma vardı. Ölümünün 7. Yılında Alexis için yürüş düzenleyen gösteri
Irak Sivil Havacılık Kurumu'nun Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Erbil ve Süleymaniye havalimanlarından uçak seferlerini 48 saat boyunca askıya aldığı bildirildi
İzmir'de Paralel Yapı operasyonu kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 10 kişi tutuklandı.
Nobel Edebiyat Ödüllü Belaruslu yazar Aleksiyeviç, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesini ''işgal'' olarak niteleyerek Putin'i de Sovyet devlet adamı Joseph Stalin'e benzetti.
Bir dönem Moskova Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği görevini yürüten Aydın Sezer, Putin’in dün yaptığı konuşmadan sonra krizin yeni bir aşamaya geçtiğini söyledi. Sezer “Artık