Suriyeli muhalifler, rejimle müzakere masasına oturacak heyet konusunda uzlaştı. 15 isimden oluşacak müzakere heyetinin üzerinde 23 kişilik Yüksek Heyet bulunacak. Bu heyette SMDK'yı 6, Koor
Nobel Ödüllü profesör, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye geliyor. Stockholm Büyükelçiliği'ndeki bir programa katılan Sancar, Ankara'ya gelmek için dönüş yolunu değ
Rusya'ya ait bir askeri helikopterin, Gürcistan'ın hava sahasını ihlal ettiği bildirildi.
Ahrar'uş Şam, Suriye rejimine yakın grupların toplantıda olması ve muhalif grupların tam anlamıyla temsil edilmemesi üzerine Riyad'daki toplantıdan cekildi.
Gözlerin döneceği,herkesin tek hesap vereceği o günde,hangi topluluktan olduğumuzdan çok ne yaptığımız ve neye çağırdığımızdan sorumlu tutulacağız.
Efsane boksör Muhammed Ali, "Amerika'ya müslümanları almayalım" diyen başkan adayı Donalp Trump'a tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’nin cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump'ın Müslümanlarla ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösteren Mark Zuckerberg'in mesajını anlamlı bulduğunu belirt
Diyarbakır Asker Hastanesi'ne terör örgütü PKK mensuplarınca taciz ateşi açılması sonucu binanın camları ve duvarları zarar gördü.
Türkiye'yi ziyaret eden Kürdistan Bölge Başkanı Mesud Barzani'nin, PKK Lideri Abdullah Öcalan ile görüştüğü iddia edildi.
Iraklı Kürt yetkililere göre, IŞİD'ı bölgeden atmak için gerekli güçlerin vaktinde hazır olması, daha fazla Türk askerinin gelmesiyle mümkün. Al Jazeera'ya konuşan KDP'nin Musul soruml
Kilis’te konuşlanan tank, obüs topları, füze ve topçu bataryaların namluları, Suriye’de PYD ve IŞİD'in bulunduğu bölgeye doğru çevrildi.
Suriyeli muhalifler, rejimle müzakere masasına oturacak heyet konusunda uzlaştı. 15 isimden oluşacak müzakere heyetinin üzerinde 23 kişilik Yüksek Heyet bulunacak. Bu heyette SMDK'yı 6, Koor
IKBY Başkanı Mesud Barzani, IŞİD konusunda Türkiye ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.
Başbakan Davutoğlu'nun dün Türkiye'deki yabancı basın temsilcileriyle yaptığı görüşmede dile getirdiği, "Rusya Lazkiye'de etnik temizlik yapmak istiyor" sözlerine Rusya'dan yanıt geldi.
Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD, kendine yakın bazı küçük gruplar ile yerel meclis kurma kararı aldı.