Hükümet, Geri Kabul Anlaşması ve Vize Muafiyeti için gerekli yasal düzenlemeleri bir paket olarak Meclis gündemine getirecek. Mart'a kadar Meclis’ten geçmesi gereken düzenlemeler için Davut
Şırnak'ta, kültür merkezi ve halk kütüphanesinin bulunduğu binaya terör örgütü PKK üyelerince ikinci kez saldırı yapıldı.
Suriye'deki en büyük muhalif gruplardan Ceyş el İslam'ın lideri Zehran Alluş, Şam kırsalındaki bir hava saldırısında öldü. Reuters'a konuşan muhalif kaynaklar Alluş'un Rus hava saldır
ODTÜ'de bir grup öğrenci tarafından namaz kılan öğrencilere yönelik yapılan saldırı, Trabzon’da AK Parti Gençlik Kolları tarafından Cuma namazı sonrası protesto edildi.
IŞİD, Yermuk'ta kendi kontrolünde olan bölgeleri BM aracılığıyla Şam yönetimine devrediyor.
Rusya ve ABD'nin, Suriye'deki hangi grupların terörist sayılması gerektiğine dair ortak bir anlayışa sahip olduğu belirtildi.
Bulgaristan'da üyelerinin çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu HÖH’ün lideri Lütfi Mestan, Rusya ile uçak krizinde Türkiye'yi savunduğu için partiden ihraç edildi.
Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Bayırbucak ve Cebel Ekrad bölgelerine hava destekli saldırı yapıldığı bildirildi.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, TBMM'de yemin etti.
Katar Dışişleri Bakanı Atiyye, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile görüştü.
Suriye’de rejime Rusya hava desteği sağlarken, İran da kendisine bağlı güçlerle kara operasyonlarını gerçekleştiriyor. Ancak Moskova ve Tahran, Suriye’deki savaşın nasıl yürütülece�
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İGA Yönetim Kurulu Üyesi Özdemir, üçüncü havalimanı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "İlk etabın yüzde 15'i tamamla
İki yıl içerisinde 30 bin mülteci kabul etme sözü veren Fransa, plan devreye girdiğinden beri yalnızca 19 mülteci kabul etti.
Başbakan Davutoğlu, içeride ve dışarıda Türkiye'nin gücünü kırmak isteyenlerin hiçbir zaman muvaffak olamayacaklarını söyledi.
Ankara ile Moskova arasında yaşanan uçak krizine rağmen, Rus buğday ihracatçıları Türkiye pazarını kaybetmemek için fiyat indirimine gitti.