İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, Suriye'de geçici ateşkes niteliğindeki çatışmaların işe yaramayacağını ve Suriye'nin federal sisteme geçmeleri gerektiğini söyledi.
İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Ankara'da 37 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından İngiliz vatandaşlarını dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye'de halkın federasyonu istemesi halinde, Moskova'nın bunu destekleyeceğini duyurdu.
Putin Salı gününden itibaren Suriye'deki Rus askerlerinin çekilmeye başlayacağını açıkladı.
Erdoğan'ın ikinci kez Bakü ziyaretini iptal etmesi sonrası, Aliyev Ankara'ya gelerek iki ülke arasındaki Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi toplantısını burada yapma kararı ald�
Suudi Arabistanlı Meşhur Alim şeyh Muhammed Al- Arifi Ankara saldırılarını kınadı ve Türkiye Halkının yanında olduklarını bildirdi.
Beyaz Saray Sözcüsü Earnest'ten Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Zaman Gazetesi'ne kayyum atanması ve IŞİD koalisyonunda etkin olmadığı eleştirileri geldi
Suriye'deki iç savaşta 235 binden fazla sivil hayatını kaybetti. İşkence altında 12 binden fazla kişi can verirken beş yılda 536 medya aktivisti öldürüldü
Başkent Ankara’da yaşanan kanlı terör saldırısının ardından Rusya’dan, “Türkiye’nin Suriye'de askeri müdahaleye sürüklendiğine” dair bir yorum geldi.
Teröristlerin kullandığı ikiz plaka uygulaması, polisin kontrolünden kurtulmanın en kolay yöntemi oldu..
Reuters'a konuşan ismini vermek istemeyen güvenlik yetkilisi: "Ankara'daki patlamayla ilgili ikinci şüpheli, PKK bağlantısı bulunan Türkiye vatandaşı bir erkek..."
Savaşı, acıyı ve umudu tek bir karede gösteren ödüllü fotoğrafı çeken Filistinli Nasır 'O An'ın hikayesini anlattı
Kendisini ajans yetkilisi diye tanıtan kişi, mankenlik yalanıyla çocukları tuzağa düşürüp çıplak fotoğraflarını istedi.
HDP Edirne İl Başkanlığı binasına bugün saat 15.30 sıralarında henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından tabanca ile 10 el ateş edildi.
Bahçeşehir Üniversitesi, Amerikan Bilimler Akademisi ile Türkiye’deki Suriyeli genç ve çocukların geleceğine yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili bir zirve düzenledi. Zirvede konuşan