Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) KKTC münhasır ekonomik bölgesinde bir alanı İtalyan doğalgaz arama şirketine ruhsatlandırmasıyla başlayan gerginlik devam ediyor.
Almanya'da bulunan yabancı uyruklu darbe suçlularının ülkelerine iade edilmesi yasal bir zorunluluk. Fakat Almanya, darbe sanıklarının Türkiye’ye iadelerini reddettiği gibi, kendi ülkesind
Böbrek yetmezliği yaşayan ve doku testleri uyumsuz olduğu için nakil olamayan hastalar için "sanal doku testi" büyük kolaylık sağlıyor.
Yemen'in geçici başkenti Aden'de "4. Sevgi ve Vefa Kültür Sanat Festivali" yapıldı.
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Başmüfettişliği raporunda ABD destekli SDG ismini kullanan PYD/PKK’nın Suriye’de “iç güvenlik gücü”, “sınır güvenliği gücü” ve “patlayıcı uz
ABD Başkanı Donald Trump’un gelini Vanessa Trump eşine gönderilen bir mektubu açınca hastaneye kaldırıldı.
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Pentagon'un 2019 bütçesinde, SDG adını kullanan terör örgütü PYD/PKK'ya eğit-donat için 300, örgüte kurdurulan sınır güvenlik gücü için de
Uluslararası Rossiya Segodnya Haber Ajansı Genel Müdürü Dmitriy Kiselev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD’nin Suriye planını çoktan çözdüğünü belirtti.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde, bir şahsın aracıyla trafiği kesmesi nedeniyle ulaşım Anadolu Yakası yönüne bir süre durdu. Şahsın gözaltına alınmasının ardından köprüde trafik
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Bu süreçten birlik ve beraberlik içinde geçeceğiz. Sevgililer Günü dolayısıyla planladığımız etkinl
Afrin'de şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akpınar'ın annesine ev alınması vasiyeti bir iş adamı tarafından gerçekleştirilecek.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ABD Büyükelçiliği önündeki Nevzat Tandoğan Caddesi'nin adının, 'Zeytin Dalı' olarak değiştirilmesi için gerekli teklifin imzalandığ
Milli Muharip Uçak (MMU) Projesi'nin ön tasarım sürecinde görev alacak ekiplerin oluşturulması için adeta mühendis seferberliği yaşanıyor.
Bangladeş'in yoğun nüfuslu başkenti Dakka'da ölüleri gömecek yer kalmadığı için çoğu mezar geçici. Kalıcı bir mezar satın almanın bedeli ise 20 bin doları buluyor.
TSK Zeyetin Dalı Harekatı'na ilişkin yaptığı açıklamada, 24 günde 31 askerin şehit olduğunu 143 askerin yaralandığını duyurdu.