Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Suriye'nin Duma kentinde yaşanan kimyasal saldırıyı görüşmek üzere toplandı.
Çanakkale'de görevi başında olan bir temizlik görevlisi çöp konteynerını kamyona yerleştirip boşalttı. Daha sonra kim tarafından atıldığı belli olmayan Türk bayrağını fark eden te
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mart ayı “Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranları”nı açıkladı. Aylık en yüksek reel getiri Amerikan Doları’nda oldu.
ABD Başkanı Trump, Ulusal Güvenlik Toplantısı'ndan önce flaş açıklama yaptı. Trump, Suriye'ye operasyon konusunda "Askerlerle görüşüp 24-48 saat içinde büyük bir karar vereceğiz" ded
Mehmetçik, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Cinderes'te halkın ekmek ihtiyacını karşılamak için mobil fırın kurdu.
Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) Başkanvekili Mustafa Deryal, bir grubun yumruklu saldırısına uğradı. Deryal hastaneye kaldırıldı.
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olup olmayacağına ilişkin açıklamada bulundu.
Dört akademisyeni öldüren öğretim görevlisi Volkan Bayar'ın FETÖ bağlantısı araştırılıyor. Bayar'ın 15 Temmuz 2016 gecesi üniversitenin bilgisayarlarına format attığı ortaya çık
İran’ın Fars haber ajansı, Suriye’de terör devleti İsrail tarafından yaptığı iddia edilen saldırıda iki İranlının öldüğünü duyurdu.
Ukrayna'dan yapılan açıklamada, Türkiye'nin Donbass'taki barış gücü misyonuna katılmaya hazır olduğunu ifade edildi.
Uluslararası ilişkiler uzmanı, Karar gazetesi yazarı Galip Dalay'la Orta Doğu'daki son gelişmeleri, Katar krizini ve Türkiye'nin bölge siyasetini konuştuk.
Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde mayın imhası sırasında meydana gelen patlamada 1 güvenlik görevlisi şehit oldu, 1 güvenlik görevlisi de hafif şekilde yaralandı.
Rusya Humus'taki füze saldırısını İsrail'in düzenlediğini açıkladı. ABD, Suriye'de füze saldırı düzenlediği iddialarını reddetmişti.
Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un ABD Başkan Donald Trump ile nükleer silah programını tartışmaya hazır olduğunu, ABD ile iletişim kurduğunu ve Kuzey Koreli yetkililerin yaptığı açıklama
Afrin'de ÖSO'nun sorgu için bir merkez kurduğu aktarılırken, bu merkezde bir babanın sesinin duyuduğu belirtildi: “PYD’li teröristler oğullarımdan birini vermezsem kızlarımı almakla teh