Brüksel'de 34 kişinin öldüğü, 250 kişinin de yaralandığı bombalı saldırılar sonrası İçişleri Bakanı Jan Jambon istifa etti.
İngiltere'de yayınlanan Independent gazetesi manşetten verdiği haberinde Brüksel'de 31 kişinin hayatını kaybetmesine ve yüzlerce kişinin de yaralanmasına yol açan IŞİD saldırılarının
Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lılara yönelik operasyon sırasında, bir binada tuzaklanan patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada 1 uzman çavuş şehit oldu, 4 asker yaralandı.
Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü, 2 kişinin yaralandığı saldırı sonucu 2 gün tatil ilan etti.
İstiklâl Caddesi'nde 4 kişinin öldüğü, 39 kişinin yaralandığı canlı bomba saldırısıyla ilgili 1 kişi tutuklandı.
Belçika'nın başkenti Brüksel'de 31 kişinin yaşamanı yitirdiği, 190'dan fazla kişinin yaralandığı bombalı saldırının yankıları sürüyor. İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden İn
Haziran sonunda gerçekleşmesi beklenen vize muafiyetinden yararlanabilmek için vatandaşların, yeni nesil çipli, endüstriyel pasaportu bulunması zorunlu olacak.
34 kişinin yaşamını yitirdiği, 200 kişinin de yaralandığı saldırılar ardından Belçika hükümeti 3 günlük ulusal yas ilan etti.
Ankara'daki terör saldırısında, Ankaralı taksiciler yaralıları araçlarına almamıştı, Brüksel'de ise taksiler ücretsiz hizmet sağladı.
Taksim’de 4 kişinin ölümü, 39 kişinin de yaralanmasına yol açan saldırının ardından İstanbul’da görev yapan yabancı ülkelerin başkonsolosları, İstiklal Caddesi’nde yürüyüş yap
Brüksel'de bu sabah meydana gelen patlamaların ardından ölü ve yaralı bilgileri her geçen saat artıyor. Gelen son resmi açıklamada, 13'ü havaalanı patlamalarında, 15'i ise metrodaki patla
Karaman Ağır Ceza Mahkemesi, öğrencilere istismarda bulunduğu iddiasına ilişkin sınıf öğretmeni hakkında; "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "hürriyeti tahdit", "kasten yaralama" ve
Brüksel havalimanındaki bombalı saldırıda bir Türk ağır yaralı olarak Leuven hastanesine kaldırıldı.
Fransa Başbakanı Manuel Valls, Brüksel'de çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı patlamaların ardından 'Savaştayız' ifadesini kullandı.
Belçika’nın Brüksel kentinde peş peşe meydana gelen 3 patlama sonrası Belçika Hükümeti’nin ölü ve yaralı sayısını gizlediği öne sürüldü.