Terör örgütü PKK/PYD'nin Halep'e bağlı Azez ilçesinin Kel Cibrin köyüne düzenlediği havan topu saldırısında bir kız çocuğu hayatını kaybetti, 6 sivil yaralandı.
Tokatın Erbaa ilçesinde 17 yaşındaki Ayşe Meşe, kendisini bir yıl önce kaçıran 32 yaşındaki Sinan Ç.'nin bıçaklı saldırısında öldü, kendisini korumaya çalışan babası Ali Osm
Almanyanın Konstanz kentindeki bir gece kulübünde etrafa ateş açan saldırgan bir kişiyi öldürdü, 7 kişiyi de yaraladı.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hakkari Yüksekova'da Rahmo Tepe Üs bölgesini denetledi, bir askerin babasını telefonla arayarak görüştürdü.
ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin, Suriyenin Deyrizor kentine düzenlediği hava saldırısında 10 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
Suriyede DEAŞa karşı savaştığı iddiasıyla PKKya her türlü desteği veren Avrupa ülkeleri şimdi de militan göndermeye başladı. PKK içerisinde Avrupa Birliği vatandaşlarından ol
Almanya'nın Hamburg kentinde bir adam etrafındaki kişilere bıçakla saldırdı. Bir kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu belirtiliyor.
Dünkü yağış afetinde objektiflere yansıyan bir görüntüdeki detay, sosyal medyada tartışma yarattı. AA muhabirinin çektiği bir fotoğrafta suya gömülen minibüsün üzerine çıkan yolc
ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon ile PKK/PYD'nin Rakka kentine dün ve önceki gün düzenlediği saldırılarda 84 sivil öldü, 90 sivil yaralandı
Beyaz Saray yeni İletişim Direktörü Anthony Scaramucci'nin, ABD Başkanı Donald Trump'ın çok yakın çalışma arkadaşları hakkında ağır sözler sarf ettiği ortaya çıktı.
Barcelona tren istasyonunda meydana gelen tren kazasında 48 kişi yaralandı. Yaralılardan 5'inin durumunun ciddi olduğu belirtildi.
İsrail Milli Eğitim Bakanı ve Yahudi Evi Partisi lideri Bennett, İsrail hükümetinin tepkiler üzerine geri adım atmasını "teslimiyet" olarak niteledi
Malatya'da, 2nci Ordu Komutanlığı'nın mutfak eşyası ihalesine katılmak için hazırlık yapan firmaya silahlı baskın düzenlendi. Saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.
İsrail polisinin Mescid-i Aksa'nın kapısında yatsı namazı kılan cemaate yaptığı müdahalede 13 kişi yaralandı.
Pazar akşamı Ürdünün başkenti Ammandaki İsrail Büyükelçiliğinde ateş açıldığı, bir Ürdünlünün öldüğü ve biri İsrailli diğeri Ürdünlü iki kişinin de yaralandığ�