CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, partisinin İçtüzük değişikliğiyle ilgili Anayasa Mahkemesi'ne başvuru yapacağını açıkladı.
Bakan Fakıbaba, Tarım destek ödemeleri hakkında, "Bundan sonra desteklemelerimiz ürün ekilmeden önce bildirilecek ve yılda iki kez ödenecek. Sizi tefecilere muhtaç etmemek adına bir sonbaha
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), açlık grevi yapan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın tahliye taleplerini reddetti.
Bir süre önce yapay zeka üzerine çalışmalar yapmaya başlayan Facebook mühendisleri, programların kendi dilini geliştirmesi sebebiyle yapay zeka çalışmalarını aniden durdurdu.
Yunanistan'ın Rodos Adası'na yasa dışı yollarla geçiş yapan 17 Türk vatandaşının sığınma başvurusu yapmak istedikleri bildirildi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu’yla birlikte 25 gün sözde adalet yürüyüşü yapan Veysel Kılıç’ın oğlu Hava Harp Okulu öğrencisi Selahattin Kılıç’ın, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde
NATO askeri ittifakı, Estonya Hava Sahası yakınlarında uçuş yapan Rus jetlerinin durdurulduğunu açıkladı.
İstanbul'da yaşanan afet sonrasında araçları ve evi sigortasız olanlar kara kara düşünürken, imdada devletin eli yetişti. İl ve ilçe itfaiyeleri ile belediyelerde afet masaları tahsis ed
TOBFED Başkanı Bakırtaş, "Acemice iş yapan, ilk görüşte müşterinin fark etmediği ama kaportada telafi edilemez hatalara yol açan uygulamalarla da karşılaştık. Vatandaşlarımız bu tar
FETÖ lideri Fetullah Gülen, örgüt militanlarına seslendiği konuşmasında 27 Mayıs ve 12 Mart darbesini yapanlara övgüler yağdırdı.
İstanbul'da uygulamaya giren yeni mobil taksi uygulaması @taksi, Atatürk Havalimanı'nda görev yapan taksicilere tanıtıldı.
Nüfus Hizmetleri Kanunu’nda değişiklik yapan kanun tasarısı ile büyük bir devrime imza atılarak din görevlilerine evlendirme yetkisi veriliyor.
Ankara Valisi Ercan Topaca, kentte Suriyelilerin yoğun olduğu bölgelerde halkı provoke eden 8 yabancının sınır dışı edildiğini söyledi.
İstanbul'a iniş yapan yolcu uçağında endişeli anlar yaşandı.
Almanya Büyükelçiliği binasının bir kısımda tuvalet ve banyo tadilatı yapan inşaat firması, iş bitiminin ardından Büyükelçiliğin sözleşmede yer alan paranın büyük bir kısmını