Tokat Belediyesi organizasyonunda düzenlenen kitap fuarına katılan gazetemiz Yazarı Abdurrahman Dilipak, söyleşi yaparak kitaplarını imzaladı.
Yapılan açıklamaya göre, PKK'lı teröristler kötü hava şartlarından yararlanarak saldırı girişiminde bulundu.
Rus Rostek silah ve teknoloji firmasının Genel Müdürü Sergey Çemezov Türkiye ile S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin açıklma yaptı.
CHP Milletvekili Atıcı’nın, “Aziz Paul’ün İncil’iyle ilgili Vatikan’ın talimatıyla Tarsus’ta gizli kazı yaptırıldığı” iddiasına Vatikan’dan açıklama geldi.
Irak, Kerkük petrolünün Ceyhan Limanı üzerinden ihracatının yeniden başlaması çerçevesinde Türk hükümetiyle görüşmeler yapıldığını duyurdu. Irak ayrıca Türkiye'ye "terör örg�
DEAŞ'lı teröristlerin İstanbul'da bir AVM'nin otoparkına bıraktığı bombalı araçla keşif yaparken kameralara yansıdığı ortaya çıktı.
Bulgaristan’da Volya Partisinin, başkanlık sistemine geçilmesini öngören referandum yapılması için imza kampanyası başlattığı bildirildi.
ABD'de "silikon vadisi" olarak anılan uluslararası bilişim firmalarında görev alan FETÖ mensuplarıyla bağlantılı oldukları iddiasıyla 31 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi.
Suriye İnsan Hakları Ağı, yayınladığı raporda "Esad rejimine destek veren ülkelere baskı yaparak silah desteğinin kesilmesi sağlanmalı" dedi
PÜİS Başkanı Okumuş, akaryakıt fiyatlarında yapılan zamlardan dolayı akaryakıt bayilerinin zarar ettiğini söyledi.
Türkiye'nin Oscar adayı 'Ayla', sezon başından bu yana gösterime giren 24 film arasında en iyi açılışa sahip yapım oldu.
Başta akaryakıt olmak üzere birçok maliyet kalemindeki artış, ekmekte zam yerine gramaj düşürme metodunu gündeme getirdi.
Okul Sütü Programı kapsamında 290 milyon kutu süt temini için yapılan ihalede istekliler tarafından verilen tekliflerin tamamı yaklaşık maliyetin üzerinde olduğu için ihale iptal edildi.
Cumhurbaşkanı 3. Turizm Şurası'nın açılışında yaptığı konuşmada Taksim'deki AKM'nin yerine yapılacak projeyi açıklayarak, " Çok daha büyüğünü, çok çok farklı ve modern bir mi
Hatay’daki bir anaokulunda skandal bir olay yaşandı... Velilerin iddiasına göre tuvaleti kirleten öğrencinin bulunması için 5 yaşındaki erkek öğrencilerin iç çamaşırları ve popoları