Çözüm süreci kapsamında silah bırakıp Türkiye dışına çıkma işlemlerini 2013 Mayıs'ında tamamlaması gereken, fakat bunu yapmayan terör örgütüne Başbakan Davutoğlu'ndan ikinci bir
İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin, 6552 sayılı Torba Yasa ile vergi borçlarının yeniden yapılandırılacağını, son başvuru tarihinin 1 Aralık olduğuna dikkat çekerek, İzmir`de
İspanya'nın Katalonya bölgesinde hafta sonu yapılan ve yasadışı olarak ilan edilen halk oylamasında halkın yüzde 80'ler düzeyinde bağımsızlıktan yana oy kullanması Barcelona Kulübü'n
Abdullah Öcalan'ın, HDP heyetiyle hafta sonu yapması beklenen görüşme, "Heyetteki bazı isimlerin değişmesi" krizine takıldı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Suriyeli sığınmacılarla ilgili olarak önemli bir açıklama yaptı.
Soma'daki maden faciasından sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yaptığı denetimlerde 94 ocağı kapatıldı
Her 10 Kasım`da bazı kesimler tarafından anılan Atatürk`ün, Cumhuriyeti kurduktan sonra yaptığı büyük icraatları sizler için özetle derledik.
Batı Şeria'da bir Filistinlinin evine baskın yapılması gerginliğe neden oldu. Kefr Kanna beldesinde Filistinliler ile polis arasında çıkan çatışmalarda 5 Filistinliyi gözaltına aldı.
Barbaros Hayreddin Paşa gemisinin Şile’nin 100 kilometre açıklarında petrol ve gaza ilişkin jeolojik yapı tespit etmesi üzerine arama çalışmaları öne çekildi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında, Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısı yaklaşık 6 saat 20 dakika sürdü. Toplantı sonrasında Başbakan Yardımc
Çin, tarihi ticaret yolu olan İpek Yolu güzergahına yapmayı planladığı demiryolu ve karayolu için 40 milyar dolarlık bir yatırım bütçesi ayırdı
İran DMTK Başkanı Rafsancani, "Şiiler arasında Peygamberimizin sahabesine lanet ediliyor olması IŞİD gibi yapıların ortaya çıkmasına zemin hazırlamıştır" dedi.
Danıştay, Soma'da kurulması planlanan termik santral ile ilgili yürütmeyi durdurma kararını gerekçelendirdi: Zeytinlik sahalar ve bu sahalara 3 km mesafede, kimyevi atık bırakan, toz ve duma
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Recep Bülent Bostanoğlu, milli denizaltı yapılması için proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Bitlis'te devam eden altyapı çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte, bir işçi toprak altında kaldı. Göçükten yaralı çıkartılan işçi hastaneye kaldırıldı.