İsrail ile Türkiye ilişkilerin normalleşmesi için ön anlaşmaya vardı. Al Jazeera'ye konuşan üst düzey Dışişleri yetkilisi "İsrail ile görüştüğümüz doğru, ama ilişkiler onarılm
Canlı bomba saldırısı düzenleyeceği iddia edilen Abdülaziz Ameen Mojbil’in de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.
Zaman Gazetesi Eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın da arasında bulunduğu 6 kişi hakkında yakalama kararı çıkardı
Tunuslu seyyar satıcı Muhammed Buazizi beş yıl önce kendisini yakarak birçok Arap ülkesinde halk hareketlerini başlattı ancak iktidarlar değişse de ülkelerdeki karışıklıklar bitmedi.
Charlie Hebdo dergisi, 84 ülkeden gelen yaklaşık 4 milyon euro tutarındaki bağışın terör kurbanlarının ailelerine dağıtılacağını açıkladı.
Irak güçlerinin geçen hafta IŞİD militanlarının elinde olan Ramadi'nin büyük kısmını geri alması, örgütün Tıkrit, Sincar ve Beyci gibi yerlerden çıkarılmasını izliyor.
İslami Direniş Hareketi Hamas, Gazze sınırına yaklaşan bir İsrail zıhlı aracını vurdu.
Cizre'deki operasyonlarda şu ana kadar 8 PKK'lının öldürüldüğü açıklandı. PKK'ya yakın haber siteleri öldürülenlerden birinin 11 yaşındaki çocuk olduğunu savundu. Adı da açıklan
Başbakan Ahmet Davutoğlu şehit yakınları ve gazilere iş kurasında konuştu.
Suriye'nin kuzeyinde Esed'i ayakta tutmaya çalışan Rusya, İsrail'e sınır olan güneye yaklaşırsa uçağının düşürülme ihtimali var.
Geçen yıldan itibaren düşen ve 115 dolardan 37 dolara kadar gerileyen petrol fiyatları Türkiye’nin enerji faturasını küçültüyor. Orta vadeli programın revize edilmesiyle 2018 yılında y
Erzurum'da, yaklaşık 500 yıllık bir gelenek olan ve Pir Ali Baba tarafından başlatılan '1001 Hatim'lerin okunmasına 18 Aralık Cuma günü sabah namazıyla birlikte başlanacak.
Genelkurmay Başkanlığı, Gaziantep ve Kilis’te IŞİD üyesi 14 kişinin yakalandığını açıkladı.
Yaptığı eylemlerle Diyarbakır’ı yakıp yıkan, tarihi camilere saldıran ve Kur’an’ı ateşe veren terör örgütü PKK’ya TİKKO, Dev-Sol, MLKP, DHKP-C gibi Türk solu terör örgütlerinin
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Batı Şeria ve Gazze'deki halk ayaklanmasının, İsrail'in devam eden ihlallerine cevap niteliğinde olduğunu belirtti.