AK Parti'de koalisyon seçeneklerine ilişkin istişarelerde son haftaya giriliyor. AK Parti'de ibrenin MHP'yi gösterdiği belirtiliyor.
Tükiye'ye yön veren Erdoğan ve Gül arasında her şeyin kırıldığı an 2012'de Cumhurbaşklanlığı yasası çıkarılırken Gül'e getirilen aday olma yasağı olmuş.
Suriye'de binlerce sivili katleden Lübnan Hizbullahı'nın televizyon kanalına konuk olan Selahattin Demirtaş, 'Hizbullah'ın soylu direnişini selamlıyoruz' dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, MHP Liderine yaptığı çağrıda, "Bir restorasyon dönemi için bir araya gelebilmeliyiz" dedi.
Kocaelinin İzmit ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesinde 20ye yakın Alevi vatandaşın yaşadığı evlere işaret konuldu.
Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) tarafından aranan Sudan Devlet Başkanı Ömer Beşir için Güney Afrikada bir mahkeme ülkeden çıkışının engellenmesi yönünde karar verdi.
Aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Wilders'ın, İslam karşıtı eylemlerle gündeme gelen Amerikan Özgürlük Koruma İnisiyatifi'nin daha önce Dallas kentinde düzenlediği Hz. Muh
1998 yılında işe gitmek için çıktığı evine bir daha dönemeyen 6 çocuk babası Cezvet Soysalın, öldürülmesi ile ilgili operasyon başlatıldı.
İsrail'de bir önceki hükümeti oluşturan koalisyonun büyük ortağı Yeş Atid Partisi Genel Başkanı Yair Lapid'den önemli bir itiraf geldi.
MHP lideri Devlet Bahçeli, koalisyon için MHP'nin şartlarının belli olduğunu, bu şartlarla görüşmeye gelecek olanlara kapıyı kapatmadıklarını söyledi.
İspanya Müslümanları da sürdüğü halde sadece Sefarad Yahudilerinin ülkeye dönüşüne imkan tanıyan yasa tasarısı çıkardı. Yasadan 3 milyon Yahudi'nin faydalanması bekleniyor. Ancak �
İsrail'in eski Maliye Bakanı ve bir önceki hükümeti oluşturan koalisyonun büyük ortağı Yeş Atid Partisi Genel Başkanı Yair Lapid, 'İsrail-ABD ilişkilerinin hiç bu kadar kötü olmadı�
Üyelerinin çoğu AK Partiye yakın iş adamlarından oluşan MÜSİADın Başkanı Nail Olpak, kurulması muhtemel koalisyonlar içinde ilk tercihlerinin Ak Parti-MHP birlikteliği olduğunu aç
Siirt'te askeri konvoya ateş açılması sonucu bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı
Seçim sonrasında koalisyon formüllerinde Meral Akşener'in isminin sık sık ön plana çıkarılması parti içinde rahatsızlığa neden oldu. Bahçeli, Akşener isminin sık sık telafuz edilmes