Etiyopya’nın Amhara eyaletinde, muhalif parti Amhara Ulusal Hareketi (NAMA)'nin, 100'den fazla üyesi gözaltına alındı.
Kuzey Irak’ta, PKK'ya bağlı ‘Güney Kürdistan Öz Savunma Güçleri’ ismiyle bir güç kurulduğu duyruldu. Savunma gücününün kurulmasıyla ilgili Arapça ve Kürtçe bildiri okuyan yüz�
Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ile bir araya geldi.
Çin Halk Cumhuriyeti Afganistan Özel Temsilcisi Dıng Şicün, Çin'in Afganların kendi aralarında yapılacak barış görüşmelerini desteklediğini söyledi.
Vetevendosje Hareketi Lideri Albin Kurti, 'Türkiye'nin, Balkanlara yönelik dış politikasında Arnavutluk'a ayrı Kosova'ya ayrı bir politika yürütmemesini talep ediyoruz.' dedi.
Yunanistan Girit açıklarında petrol ve doğal gaz araması için ExxonMobil ve Total şirketlerine izin verdi.
Artan maliyetler nedeniyle EPDK %14,98 zam yaptı.
Avrupa Polis Teşkilatı (Europol), terör örgütü PKK'nın, Almanya'daki Türk kurumlarına, camilere ve dükkanlarına yönelik işlediği suç sayısında ciddi artış olduğunu bildirdi.
İran'ın başkenti Tahran'da emlak satışlarının yaklaşık yüzde 60 gerilediği açıklandı.
Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir çalışma olmayacağı bildirildi.
45 yıl önce Kıbrıs Barış Harekatını tahmin eden ve uyarılarda bulunan eski Güney Kıbrıs Dışişleri Bakzanı Nikos Rolandis, aynı uyarıyı yine yaptı.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump'ın G-20 çerçevesinde bir araya geleceğini anımsatarak, "Umarım, bu görüşmede hepimiz
Ak Parti'nin kalesi olan İstanbul'da büyük bir hezimet yaşamasında önemli bir payı olan bazı sosyal medya hesapları yine yaptıkları paylaşımlarla vatandaşların tepkisini çekmeye devam
Rusya Federal Askeri-Teknik İşbirliği Kurumu (FSMTC) Başkanı Dmitriy Şugayev, önümüzdeki haftalarda S-400 füze savunma sistemlerini Türkiye'ye sevk etmeye hazır olacaklarını söyledi.
Giresun Eynesil’deki evinin önünde ağır yaralı halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan, Ak Parti Genel Başkan Yard�