Sosyal Medya

Güncel

Rabia Naz’ın babası emniyette ifade verdi: Canikli bakan olduğu dönemde soruşturmaya müdahale etti

Giresun Eynesil’deki evinin önünde ağır yaralı halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin suç duyurusu üzerine savcılığa ifade verdi.



Giresun Eynesil’deki evinin önünde ağır yaralı halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz’ın babası Åžaban Vatan, Ak Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin suç duyurusu üzerine savcılığa ifade verdi. 
 
MüÅŸteki olarak verdiÄŸi ifade metnini sosyal medya hesabından paylaÅŸan baba Vatan, Canikli’yi kızı Rabia Naz’ın ölümüyle ilgili yürütülen soruÅŸturmaya müdahale etme ve üstünü örtmeye çalışmakla suçladı, ÅŸu iddialarda bulundu:
 
"Ä°stanbul Milletvekili Nurettin Canikli Milli Savunma Bakanlığı yaptığı dönemde, 12 Nisan 2018’de öz kızım Rabia Naz Vatan’ın ölümü süreci itibari ile bizzat Giresun Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü ile irtibata geçerek, kızımın olayının ardındaki inceleme sürecine müdahale etmiÅŸtir.
 
Ä°stanbul-Giresun Günleri ÅŸenliklerinde kendisi ile hiçbir alakam olmadığı, herhangi bir yazı paylaşımı dahi yapmadığım halde 25 Ekim’de korumalarını üzerime göndermiÅŸtir. O gün olay yerinde bulunan polis memurlarının ve kendi korumalarının bana yapmış olduÄŸu baskı yanında, 8 Kasım 2018 tarihinde Sabah gazetesinde Rabia Naz Vatan olayının manÅŸet yapıldığı süreçte kendileri bizzat medyaya baskı yapmıştır."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.