Somali'nin başkenti Mogadişu'da geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen patlamada ölenlerin sayısının 358'e yükseldiği bilgisi verildi.
Hürriyet'in haberine göre ABD’nin, başkonsolosluk görevlisi Metin Topuz’un tutuklanmasından sonra Türkiye’ye nota verdiği ve Topuz’un el konulan cep telefonunun iadesini istediği ortaya ç
Son dakika... Polonya'nın Stalowa Wola kentindeki bir alışveriş merkezinde bıçaklı kişinin saldırısına uğrayan 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Rakka Vilayet Konseyi Başkan Yardımcısı Hicazi, kent yönetiminin Sivil Meclis'e verilmesinin yeni bir işgal olduğunu söyledi.
Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Fatih Camii'nde sela okuyan imam Yılmaz Ayazoğlu'nu dövdükleri iddiasıyla yargılanan 60 yaşındaki Cafer Ş. ve oğlu 25 yaş�
Tutuklu yargılanan Semih Özakça'nın adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi. Aynı davada yargılanan Nuriye Gülmen’in ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.
Bilim insanları yaşlıların oturmak yerine ayakta durması gerektiğini belirterek, “Metro ya da otobüste yaşlı birine yer verirken iki kez düşünün'' dedi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD'nin 'nükleer anlaşma'dan çekilmesi halinde derhal benzer karşılık verileceğini söyledi.
ABD petrol ÅŸirketi Chevron
Irak’ta bağımsızlık referandumunun yol açtığı gerilim had safhaya ulaştı. Peşmerge’nin çekildiği bölgelere yerleşen Şii milis gücü Haşbi Şabi’nin de bu noktalardan ayrıldığı
Kırşehir'de, PKK'nın gençlik yapılanmasına katılan ve eylem yapması için İzmir'e gönderilen üniversite öğrencisine, Ege Bölgesi'ndeki farklı illerde ormanları yakması için talimat v
Dijital çağın en tartışmalı olgularından "fake news" (yalan haber) sorununa karşı İtalya'da liselerde eğitim verilecek. 31 Ekim'de başlayacak proje ülke genelinde 8 bin liseyi kapsıyor.
Türkiye ile ABD'nin vize işlemlerini karşılıklı askıya almasına ilişkin Adalet Bakanı Gül, "ABD ile dün bir görüşme oldu. Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız başkanlı�
Kulislerde konuşulan bir başka konuyu ise Melih Gökçek’in istifa ettikten sonra ne yapacağı konusu oluşturuyor. Bu konuda iki görüş var. Gökçek’e bir kurumda müsteşar veya genel müdü
Müftülere nikah kıyma yetkisinin verildiği Kanun Tasarısı'nın altıncı maddesi kabul edildi