Pakistan'ın Peşaver kentinde bir otobüse yerleştirilen bombanın patlaması sonucu en az 15 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.
Rusya Devlet Başkanı Putin’in önceki gün Suriye’den kısmi çekilme emri vermesinin ardından, ikinci savaş uçağı grubu da Lazkiye kentindeki Hmeymim üssünden kalktı.
El Kaide’nin Kuzey Afrika’daki kolu İslami Mağrip El Kaidesi (AQMI), cihatçılarla savaşan Fransa ve müttefiklerini tehdit etti.
ABD merkezli araştırma şirketi IHS'nin yeni analizine göre, IŞİD son 14 ay içinde Suriye ve Irak'ta hakim olduğu toprakların yüzde 22'sini kaybetti.
Kilis Belediye Başkanı Kara, Kilis'e Nobel Barış Ödülü adaylığı için destek istemek üzere Alman parlamentosunda görevli Türk kökenli milletvekilleriyle görüşmek için Berlin'e gitti
ABD yönetimi, Obama’nın tarihi ziyareti öncesinde Küba'ya yönelik bazı seyahat kısıtlamalarını ve finansal yaptırımları kaldırdı
Rum lider Nikos Anastasiades, Ankara’nın ülkesini tanımaması halinde, yeni fasıl açılmasına onay vermeyeceğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski milli basketbolcu ve TBF Üst Yöneticisi Türkoğlu'nu Başdanışmanlığına atadı
HDP'li 5 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılması talebini içeren fezlekelerin ardından bugün de 8 milletvekili hakkında daha fezleke TBMM'ye gönderildi.
Kerkük'te, IŞİD tehlikesinin ortadan kaldırılması ve olası bir kimyasal saldırıyı önlemek için üst düzey askeri komutan ve yetkililerin katıldığı güvenlik toplantısı gerçekleşti
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) projesinde çalışmaların öngörülen planlamaya uygun şekilde ilerlediğini ve belirlenen süreden önce tamamlanması
Bloomberg yazarı Leonid Bershidsky, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Rus güçlerinin Suriye'den çekilmesine dair açıklamasına güvenilmemesi gerektiğini ve Putin'in daha önce de bu şe
Avrupa Konseyi Başkanı Tusk 19:30'da Davutoğlu ile bir araya geliyor. Öncesinde Güney Kıbrıs'taydı ancak Rum lider Anastasiadis, AB üyeliği yolunda Türkiye'nin açmak istediği fasıllara k
Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), Özgür Gündem Gazetesi çalışanlarının "Sarı Basın" kartlarını iptal etti.
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 61 adet el yapımı bomba ile çok sayıda bomba yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.