Başbakan Davutoğlu, "Yeni kimlikler, elektronik, biyometrik özellikleri de taşıyan kimlikler, Aralık ayından itibaren verilmeye başlanacak" dedi. Davutoğlu ayrıca, soyadının mahkeme yoluyl
ABD öncülüğündeki koalisyonda fikir ayrılıkları büyüyor. Türkiye'nin tampon bölge önerisine Fransa dışında net destek gelmezken, Washington'daki askeri toplantıya katılan Obama da I�
Hollandalı motosiklet çetesi “No Surrender”ın (Teslim olmak yok) üç üyesinin IŞİD’e karşı savaşan peşmergelere katıldığı açıklandı.
PYD lideri Salih Müslim, koalisyon güçlerinin hava saldırılarının çok etkili olduğunu, kısa zamanda Kobani'nin kurtuluşunu dünyaya duyuracaklarını söyledi.
IŞİD bahanesiyle düzenlenen gösterilerin ardından HDP ile HÜDA PAR arasında yaşanan gerginliğin sona ermesi için sivil toplum örgütleri arabuluculuk girişiminde bulunuyor.
Saddam Hüseyin'in İran'la savaştığı dönemden kalan kimyasal silah depolarının büyük bir kısmının IŞİD'in hüküm sürdüğü bölgede kaldığı iddia edildi. İddiaya göre, IŞİD'in
Kobani'yi bahane ederek ülkede kaos çıkartan HDP'nin zararı oldukça büyük. Bu açıklamayı HDP'li Altan Tan yaptı.
PKK'nın laik yapısı nedeniyle Batılı Haçlı grupların gelecekte en büyük müttefiki olacağını belirten IŞİD, Kobani'yi bu yüzden hedef almış.
Van-Başkale karayolu üzerinde bulunan ve araçla 45 dakikalık zorlu tırmanış gerektiren Güzeldere Geçidi güvenli bir yola dönüştürülüyor.
IŞİD bahanesiyle Diyarbakır'da düzenlenen olaylarda hayatını kaybeden 12 kişiden 3'ünün ölümünün tüyler ürperten ayrıntıları ortaya çıktı. Çıkan olaylarda vahşice öldürülen
Paralel yapının hakim ve savcılara yönelik yaptığı hukuksuz uygulamalarla güven kaybına neden olduğu yargıda yeni sayfa açılıyor. HSYK'nın yeni üyesi Mehmet Yılmaz, "Adliyelere ölü
BDDK, Ziraat Bankası’na faizsiz bankacılık yapmak için katılım bankası kurma izni verdi. Kurulacak katılım bankasının sermayesi 300 milyon dolar olacak.
Meclis'e gelen sürpriz yargı paketi şüphe ve delil şartı aranmadan ve süre sınırı olmadan iletişimin tespit edilmesini öngörüyor.
45 milyar dolara malolacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) boru hattının yapımı konusunda Türk ve Azeri taraflar imzayı attı. Hattın yüzde 80’ini 6 Türk Türk firması y
AB Bakanı Volkan Bozkır, "AB üyeliği her zaman Türkiye için bir stratejik hedef olmuştur ve olmaya da devam etmektedir'' dedi.