BM Güvenlik Konseyi'nde alınan kararla İsrail'in Batı Şeria'da kurduğu yerleşimlerin kınanması üzerine İsrail, ABD büyükelçisini çağırdı ve BM teşkilatlarına verdiği fon destekler
Aydın'ın Germencik ilçesinde adliyede zabıt katibi 34 yaşındaki Erdoğan.K., iddiaya göre evlenme teklifini geri çeviren meslektaşı 29 yaşındaki Kübra E.'nin FETÖ/PDY üyesi olduğu ihba
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanlığı'nın Privolsk Federal Bölgesi Yetkili Temsilcisi Mihail Babiç'in Ankara Büyükelçisi olarak atandığına dair haberleri yalanladı.
Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüşmesinden anayasa değişiklik teklifinde yapılacak rötuşlar konusunda da uzlaşı çıktı. Yeni anayasa teklifinde y
FETÖ'nün bütün bağlantılarının ortaya çıkarılarak temizlenmekte olduğunu, DEAŞ'ın Fırat Kalkanı operasyonuyla sökülüp atıldığını belirten İçişleri Bakanı Soylu, "PKK ve uza
Suriye ve Irak'tan Türkiye'ye göçler devam ederken, Telafer'den kaçan Türkmenler, 40 gün yürüyerek Türkiye'ye ulaştı. Çok sayıda kadın ve çocuğun da aralarında bulunduğu Türkmenler,
Anayasa değişiklik teklifinin seçilme yaşını 18'e düşüren 3. maddesi de kabul edildi
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı korumak üzere Huber Köşkü'ne gitmeleri yönündeki talimata uymayan 25'i tutuklu 29 polisin yargılanmasına başlandı.
Kazakistan Dışişleri Bakanı İdrisov: 'Türkiye'den resmi başvuru henüz yapılmadı. Bir ülkenin örgüte üyeliğinin kabul edilmesi için örgütün tüm üyelerinin fikir birliğinin sağlan
Afrin'de Kürdistan Demokrat Partisi-Suriye üyesi 3 siyasetçinin, PKK/PYD tarafından yakılarak öldürüldüğü iddia edildi.
Çin hükümeti, Uygur Özerk Bölgesi'nde kamu güvenliğine aykırı olduğunu gerekçe göstererek son üç ayda 3 bin 500 camiyi yıktı.
İran Devrim Muhafızları Komutanı Caferi, Halep'in İran için ileri uç cephe olduğunu, "bölge ve dünyaya" devrim ihracının ülke için büyük bir kazanç olduğunu savundu.
Rus Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldüren tetikçi Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ ağı derinleşiyor.
Katar Ligi'nde oynanan bir mücadelede, annesine küfrettiği gerekçesiyle rakip oyuncuya saldıran futbolcuyu sahaya giren babası sakinleştirdi.
Avrupalı Türkler kendi siyasetlerini yapmak adına Avrupa'nın çeşitli ülke ve kentlerinde partiler kuruyor. Bunlardan biri de yeni kurulan Alman Demokratlar Birliği (ADD) oldu.