Putin, Musul'da sivil kayıpların olmaması için ABD'nin özen göstermesi gerektiğini açıkladı.
Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonu çerçevesinde farklı cephelere konuşlanan Irak askerleri arasında Şii milislerin de olduğu iddia edildi.
671 sayılı Kanun Hükmünde Kararname doğrultusunda; 15 Ağustos 2016 tarihinden önce herhangi bir nedenle TSK’dan ayrılan veya ilişiği kesilen pilot subaylardan istekliler, uçuş için gere
İstanbul'da Marmaray'a kardeş olarak hizmete alınması planlanan Kazlıçeşme- Söğütlüçeşme metro hattında ilk adım atılıyor.
Lübnan'da Sultan Abdulhamid'in yaptırdığı saray bugün ülkenin en büyük kütüphanesi olarak faaliyet gösteriyor...
Irak Hava Kuvvetleri uçaklarla Musul'un üzerine üzerinde "DEAŞ ya da karanlık inançlar olmayan bir Irak'ı kutlama zamanı", "Zafer zamanı geldi" gibi yazılar bulunan broşürler attı.
TSK destekli ÖSO, Dabık köyü ve Soran beldesini terör örgütü DEAŞ'tan temizledi.
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki Arşak ve Dabık'a yapılan harekatla IŞİD'e ait 2 savunma mevzisi, 3 komuta kontrol mevzisi ve 1 verici anten imha edildi.
Türkiye ve Rusya’nın savunma sanayiinde gireceği işbirliği, Türkiye’nin ihtiyaçlarını görmezden gelen müttefiklerine bir cevap. Kremlin de durumdan çok memnun çünkü ABD’ye bir mesaj�
Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari, eşi Ayşe Buhari'nin, hükümette köklü değişiklikler yapmadığı taktirde seçimde kendisini desteklemeyeceği yönündeki sözlerine ilginç bir yanı
Bankaların kiralık kasalarında unutulan ve fona devredilen varlıklar aradasın mücevherdan altına birçok değerli menkul bulunuyor.
Halep’e bağlı Münbiç ilçesini işgal eden PYD, bölgede yaşayan Arap, Türkmen ve Kürtleri ‘Özgür Burma Muhafızları’ isimli misyoner örgüt vasıtasıyla Hıristiyan olmaya zorluyor. Ö
Gizli tanık, FETO'nun 15 Temmuz öncesinde elinde kalem tutarak öğretmenlere, dik yakayla hâkim ve savcılara darbeyi işaret ettiğini söyledi.
DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'a ABD ve Fransa hava harekatı düzenlendi. DEAŞ militanları uçakların görüş açısını kapatmak için lastik ve petrol yakıyor.
Pentagon, DEAŞ’ın elinde tuttuğu Musul kentinin kurtarılmasına ilişkin operasyonun henüz topyekün başlamadığını belirtti.