Müslümanlar arasındaki ihtilafları çözmenin en temel şartı muhalefete açık olmak ve birbirimizi anlayıp tahammül edebilmektir.
İyi ya da kötü birçok insan ve hareket bu örnek tutumdan beslenmiş ve etkilenmiştir. Ama Seyyid Kutub daha çok yanlış yorumlanmıştır.
İslâm dünyasının yetiştirdiği en önemli âlimlerden olan Seyyid Kutub, bundan tam 49 yıl önce Mısır’da şehit edildi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün akşam seçim hükümetinde yer alacak yeni Bakanlar Kurulu'nu açıkladı. Yeni kabinede Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı'na Ayşen Gürcan atandı. Ayşen Gürca
301 işçinin öldüğü Soma'daki maden faciasıyla ilgili davanın üçüncü duruşması gerçekleştirildi. Mahkeme tutuklu yargılanan 8 sanığın tahliye istemini reddetti.
Başbakan Davutoğlu’nun Geçici Bakanlar Kurulu’nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak görevlendirdiği Ayşen Gürcan, Türkiye’nin ilk başörtülü bakanı oldu.
Başbakan Davutoğlu, seçim hükümetinin bakanlarını açıklıyor..
Cumhuriyet gazetesi HDP'li Doğan'ın Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Baki Düzgün'le yapacağı basın toplantısını ertelemesini "Bakanlığı duydu, mezhebini unuttu" başlığı ile
28 Ağustos 1963 tarihinde 250 binden fazla siyah ve beyazlardan oluşan kalabalık Washinton'daki Lincoln Anıtının önünde toplanmıştı. Martin Luther King meydanda “Bir hayalim var” diyor ve
Bir gazetecinin 'Öldürülen teröristler arasında Ermeni var mı?' sorusuna Bakan Çavuşoğlu,'Bugün bölgemizdeki terör örgütlerine bakıldığında yabancı savaşçıları olduğunu biliyor
Akif Beki, “HDP, 3 bakanlıkla geçici kabineye girdi diye hükümet, operasyonları durdurmaz... Neticede, bu iş AK Parti’ye de HDP’ye de menfi veya müspet geri dönmez. Ne oy getirir, ne oy gö
Lübnan'da kitlesel gösterilere neden olan çöp sorunu için Türkiye devrede. Başbakan Davutoğlu'nun arayan Lübnan Başbakanı Tammam Selam'ın isteği üzerine Türk uzmanlar Beyrut'a gidecek.
Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul etmesinin ardından MHP'nin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk ettiği Tuğrul Türkeş, "İstifa etmedim, onlar da beni atamaz" dedi.
Terör örgütü PKK'nın son dönemde artan saldırıları, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde vatandaşların ibadet özgürlüğünü de engelliyor.
DHKP-C'li teröristlerin şehit ettiği Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın babası Hakkı Kiraz, teröre ve terörü arkasına alanlara unutamayacakları sözler söyledi.