Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi derslikler binasındaki şüpheli çanta nedeniyle fakülte boşaltıldı.
Kuveyt'te terör listesine alınan Hizbullah grubu ile bağlantılı oldukları şüphesiyle 11 kişi sınır dışı edildi
Otomotivin 2019’a kadar çizilen yol haritası belli oldu. Avrupa'nın büyük bölümünde uygulanan ve emisyon oranına göre alınacak vergilere geçilmesi beklenirken, hibrit, doğalgaz ve hidroj
Diyarbakır Belediyesi'nin toplu iş sözleşmeleri terör suçundan gözaltına alınan veya tutuklananları koruyup kolluyor.
Çözüm süreci ile birlikte son üç Nevruz’a “tarihi” anlamlar yüklenmişti. Abdullah Öcalan’ın PKK’ya Türkiye topraklarından çekilme çağrısı yaptığı 2013 Nevruz’unu 2014 ve 2015
2010 KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin 54'ü tutuklu 230 kişinin yargılanmasına bugün başlanacak
Türk Telekom Arena'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı, güvenlik nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan maçın önce seyircisiz oynatılmasının planlandığını ancak yen
Suriye'de ' Selahaddin Tugayları' adlı Kürt muhalif grup, YPG'nin ve askeri uzantısı PYD'nin rejimi korumak için Kürtleri ölüme sürüklemesine izin vermeyeceklerini duyurdu.
Spor Toto Süper Lig'de 26. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine saatler kala önce maçın seyircisiz oynanmasına karar verildi daha sonra mücadele ileri bir tarihe ertelendi.
Uluslararası Af Örgütü Amnesty International, Avrupa Birliği'yle Türkiye arasında dün Brüksel zirvesinde varılan mülteci anlaşmasına tepki gösterdi.
Ankara'daki saldırıyla ilgili tutuklanan şüphelilerden saldırının planlayıcısı olduğu iddia edilen Vahit Ayçil'in kardeşi, olayın nasıl olduğunu anlattı.
Suriye’de önemli gruplardan biri olarak bilinen Ahrar'uş Şam Hareketi Taksim’deki saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.
“Hiç şüphe yok ki Allah adil davranmayı, iyilik yapmayı ve yakınlara karşı cömert olmayı emreder; ve her türlü utanç verici hayasızlığı, selim akla ve sağduyuya aykırı çirkinliğ
İran,Esed rejiminin gidebileceğini de hesaba katmaktadır. Bu yüzden İran şuanda Suriye’de Esed rejiminin dışında da farklı grupları (Kürtler ve. s) desteklemektedir.
Suriye’de 2011 Mart’ında başlayan devrimin beşinci yıldönümü nedeniyle Suriye muhalefetine mensup gruplar da kutlama mesajları yayınlamaya devam ediyor.