Kosova polisi, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün, biri komşu Arnavutluk'ta Dünya Kupası eleme grubu maçında oynayan İsrail milli futbol takımına, diğeri de ülke içindeki bir n
Türkiye destekli Suriyeli muhalifler IŞİD’in elindeki El Bâb’a çok yaklaştı. Menbic'den Fırat'ın doğusuna çekileceğini açıklayan YPG ise, açıklamasının aksine, Afrin’den Kobani’y
Ankara Başsavcılığı, 10 Temmuz 2010'da yapılan KPSS'de soruların sızdırılmasına ilişkin 91 şüpheli hakkında daha iddianame düzenledi.
Avrupa Parlamentosu'ndan bir heyetin çarşamba günü Türkiye'ye yapacağı ziyaret, Ankara'nın Türkiye raportörü Kati Piri'nin heyette olmasına karşı çıkması üzerine son anda iptal edild
Türkiye’deki Avrupa Birliği gündemi ile Avrupa’da Türkiye’nin Birliğe üyelik süreci son dönemde neredeyse sadece gerilimden ibaret bir tablo yansıtmakta.
Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın bugünkü yazısında Avrupa'nın terörle mücadelede uyguladığı çifte standardı dile getirdi.
AB genelinde 25 milyon çocuğun açlık sınırında ve sosyal dışlama yaşadığı açıklandı.
Hillary Clinton'ın, seçim gecesi yaşadıklarına ilişkin ilginç bir iddia gündeme geldi.
Gazeteci yazar Süleyman Özışık, bugün yayınlanan 'Yok öyle ich möchte, fünf köfte!' başlıklı yazısında Türkiye-Avrupa Birliği (AB) ilişkisini değerlendirdi.
İtalya'nın La Sapienze Üniversitesi Öğretim Üyesi Türkolog Dr. Grassi, "AB, 10 yıldır Türkiye'yi dolandırıyor, oyalıyor. AB, bir an önce Türkiye'ye karşı ciddi ve sağlıklı bir tav�
FETÖ'nün Avrupa ülkelerinde dernek ve vakıflar olmak üzere 2 binin üzerinde platformu aktif olarak kullanmayı sürdürdüğü tespit edildi.
Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile AB üyelik müzakerelerinin durdurulması için bir önerge üzerinde çalıştığı bildirildi.
Cakarta Valisi'nin İslam'a hakaret ettiği iddiası üzerine başlayan yasal süreçte kendisinin şüpheli sıfatıyla anılacağı açıklandı
Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa Birliği’nden ‘tarafını seçmesini’ istedi: “Tercihini yapsın. Türkiye’yle mi, yoksa düşmanlarıyla mı el ele kol kola hareket edecek?”