AK Parti Sözcüsü Ünal, Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki konuşmasına ilişkin, "Bu siyaset değildir, bu nezaketsizlik hiç değildir, bu düpedüz düşmanlıktır' dedi.
Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 4 kişi yaralandı. Olay yerine Özel harekat ve çok
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmada Hükümete erken seçim çağrısında bulunrak, "Duyurun gelin seçimleri erken alalım" dedi.
Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'e ait "kara lastik" ayakkabılar, Bolu'nun
Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, birlik içerisinde "ucuz işçiliği" engellemeye yönelik düzenleme üzerinde uzlaşı sağladı.
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında ABD'ye adrese teslim mesajlar gönderdi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor...
Erbil’in bağımsızlık adımıyla başlayan gerilimin Kerkük’te sahaya yansıdığı dönemde Henri Levy’den ilginç bir iddia geldi. Fransız felsefeci, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’un B
Ardahan'da, Osmanlı dönemine ait bir konağın aslına uygun şekilde restore edildikten sonra kütüphane olarak açılması planlanıyor.
Macaristan Başbakanı Orban, milyonlarca göçmenin Avrupa'yı istila ettiğini savunarak, 'Hristiyan ve özgür Avrupa istiyoruz.' dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, belediye başkanlarının istifa talepleri konusunda açıklama yaptı. Turan, "Belediye başkanlarımız suç işledikleri için istifalarını istemiyoruz.
Kaldırımda yürürken çarptığı kadını darbettiği gerekçesiyle tutuklanan şüpheli hakkında, "kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı
İstanbul ve İzmir İl Halk Kütüphanelerinin de arasında olduğu 24 kütüphanede çalışma saatleri uzatıldı.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, ihraç edilen sözde akademisyenlerin ifade özgürlüğünün ihlal edildiğine dair başvurusunu reddetti.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Habertürk’ten Kübra Par’a konuştu ve çok çarpıcı iddialarda bulundu.