En zararları tatlandırıcı türü olan nişasta bazlı şekerin yoğun bir şekilde kullanıldığı bilinirken, birçok ambalajın üzerinde ise hangi şekerin kullanıldığı belirtilmiyot.
Düşünce Mektebi yazarı Mehmet Beyhan son dönemde gerginleşen ABD - Türkiye ilişkilerini köşesinde değerlendirdi.
Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan, "Örgütün şimdiki yöneticileri benden Apo'yu satmamı istedi ama kabul etmedim. Bunun üzerine PKK, Apo'yu sattı"
Star gazetesi yazarı Resul Tosun son dönemde ilahiyat camiasındaki sert tartışmaları ve üslubu köşesinde değerlendirdi.
Rusya yönelik yaptırım kararları gelmeye devam ediyor. Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull, ülkesindegörev yapan iki Rus diplomattan 7 gün içinde Avustralya'yı terke etmelerini istedikler
Kemal Öztürk vefatının sene-i devriyesinde rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun köşesine taşıdı.
Yeni Akit yazarı Kenan Alpay son dönemde gerginleşen AB - Rusya ilişkileri ve Türkiye'nin konumunu ele aldı.
Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, son günlerde gündeme gelen ABD'den patriot alımı konusuna ilişkin bir soruya cevap verdi. Bozdağ, 'teklif Trump'tan geldi' dedi.
Kuzey Kore'ye ait yüksek koruma sağlanan bir trenin Çin'in başkenti Pekin'e geldiği bildirildi. Trende Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-Un'un olduğuna yönelik spekülasyonlar bulunuyor.
AB Komisyonu Başkanı Juncker, "Türkiye ile müzakerelerin devamının garantörüyüm." dedi.
Çiftlik Bank’ın Beylikdüzü Şube’si gece saatlerinde soyuldu. Şube sahibi “İçeri girip sadece gıda çalmışlar. Kasaya dokunmamışlar. Mağdurdum, bir daha mağdur oldum” diye konuştu.
Rusya'nın Washington Büyükelçisi Anatoliy Antonov, ABD, 14 Avrupa ülkesi ve Ukrayna'nın sert adımlarının ardından açıklama yaptı. Antonov, ABD'nin ikili ilişkilerde kalan 'küçük bir k
Ayazağa Metro İstasyonu'ndaki yürüyen merdiven kazasıyla ilgili görüntüler paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), arızalı merdivenlerin kullanılmaması için konulan bariyerle
İsrail mahkemesi, 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Salah'ın şartlı tahliye edilmesinin görüşüleceği duruşmayı çarşamba gününe bıraktı
İngiliz istihbaratına bilgi sızdıran eski Rus ajan Sergey Skripal ve kızının zehirlenmesine ilişkin Moskova’ya yöneltilen suçlamalar doğrultusunda Polonya, Litvanya, Letonya, Estonya, Alma