Sosyal Medya

YaÅŸam

On binlerce kişiyi dolandıran Çiftlik Bank'ın şubesi soyuldu!

Çiftlik Bank’ın Beylikdüzü Şube’si gece saatlerinde soyuldu. Şube sahibi “İçeri girip sadece gıda çalmışlar. Kasaya dokunmamışlar. Mağdurdum, bir daha mağdur oldum” diye konuştu.



Milyonlarca lirayı toplayıp ortadan kaybolan Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın’ın Çiftlik Bank Åžarküterileri için ‘franchising’ yöntemi ile Türkiye genelinde 150 bayilik verdi. Her bayi başına yaklaşık 100 bin lira para alan Aydın’ın kaçmasının ardından Çiftlik Bank ÅŸarküterileri de kapandı.

Çiftlik Bank maÄŸdurlarından M.S.G., sisteme yaklaşık 1 milyon 200 bin lira para yatırarak Çorlu, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Åžirinevler, Esenler ve BeÅŸiktaÅŸ’ta ÅŸarküteriler açtı. MaÄŸdurlardan M.S.G.’nin Beylikdüzü’ndeki ÅŸubesi ise gece saatlerinde kimliÄŸi belirsiz kiÅŸiler tarafından soyuldu. Çiftlik Bank ÅŸubesine kapıyı kırarak içeri giren soyguncular, dolaplarda bulunan bal, yaÄŸ, peynir, kaÅŸar gibi gıda malzemelerini alarak kaçtı. Soyguncuların iÅŸyerindeki kasaya dokunmadıkları görüldü. Sabah saatlerinde komÅŸu dükkan sahiplerinin olay haber vermesiyle polis olay yerine geldi.

ciftlikbank2

Ä°KÄ° DEFA MAÄžDUR OLDUM

Polisler yaptıkları incelemenin ardından dükkan sahibi Çiftlik Bank maÄŸduru M.S.G.’ye haber verdi. Olay yerine gelen maÄŸdur polise verdiÄŸi ifadede “Bu sisteme milyonun üzerinde para yatırdım, ben de dolandırıldım. Benim dışımda ailem de sisteme yaklaşık 500 bin lira para yatırdı. Sabah polisler ÅŸubenin soyulduÄŸunu söyledi. Hırsızlar içeri girip sadece yiyecekleri çalmışlar. Götüremedikleri ürünleri de yerlere atmışlar. DiÄŸer Çiftlik Bank maÄŸdurlarının olayı gerçekleÅŸtirdiÄŸini düşünüyorum. Åžahıslar hakkında ÅŸikayetçi oldum. Ben diÄŸer 5 ÅŸubemi kapattım. Bir tek burası kalmıştı. Beylikdüzü Åžube’yi de önümüzdeki günlerde kapatacaktım. MaÄŸdurdum, bir daha maÄŸdur oldum” dedi. Görgü tanıklarından Naci BaÅŸar ise “Sabah iÅŸe geldiÄŸimde ÅŸubenin kapısının açık olduÄŸunu gördüm. Birçok gıda yerdeydi. Polise haber verdim. Kamera görüntülerinde birden fazla kiÅŸi dükkanı soymuÅŸ. Karanlık olduÄŸu için yüzleri belli olmuyor” dedi.

ciftlikbank3

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.