Cumhuriyet tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığınca ilk defa düzenlenen Kudüs'ten umreye gidecek olanların eğitim ve bilgilendirme semineri yapıldı.
Türkiye Yemen'de savaşın bitmesi ve tarafların ortak paydada buluşması için devreye girdi ve 5 aşamalı plan belirginleşti.
Papa Francis, Aziz Petrus Bazilikası’nda 1915 olaylarının 100. yıldönümü için düzenlenen ayinde Ermeni ölümlerinin '20. Yüzyılın ilk soykırımı' olduğunu söyledi.
IŞİD, Selahaddin eyaletinde yer alan Irak’ın en büyük rafinerisi Beyci'ye girdi. Anbar Eyalet Başkan Yardımcısı ise, Ramadi’nin IŞİD’in eline düşebileceği uyarısında bulundu.
ABD Başkanı Barack Obama ve Küba Devlet Başkanı Raul Castro, Panama’daki Amerika Zirvesi’nde bir araya geldi. Yarım yüzyıl sonra ilk kez bir ABD Başkanı ile Küba Devlet Başkanı resmi g�
AK Parti Sözcüsü ve seçim kampanyasını yürüten ekibin başındaki isim Beşir Atalay, Arınç-Gökçek tartışmasına değinerek, Melih Gökçek'in yaptığını yanlış bulduğunu söyledi.
D-100 Karayolu'nda kontrolden çıkan hafif ticari araç, bariyerleri aşarak Merter Metrobüs Durağı'nın turnikelerine çarptı.
Elazığ'da, kar küreme aracı gibi dizayn edilmiş bir kamyonda yaklaşık 600 kilogram eroin ele geçirildi. Elazığ Valisi, uyuşturucu yüklü aracın Sivas'tan İstanbul'a gideceği bilgisini a
Eylem, İranlı iki genç kadının Suudi Arabistan'daki Kral Abdülaziz Uluslararası Havaalanı'nda aranırken taciz edildiği iddiaları üzerine gerçekleştirildi...
Dünyaca ünlü 50’den fazla akademisyen, 15’inci Beytülmaksid Uluslararası Akademik Konferansı için Küçükçekmece’de buluştu.
TRT, herhangi bir siyasi partiye veya reklamlarına sansür uygulamasının söz konusu olmadığını belirtti...
Uluslararası Af Örgütü'nün açıkladığı rapora göre İran, Suudi Arabistan'la birlikte ABD ve Çin dünyada idam cezasını en fazla kullanan ülkeler arasında yer alıyor
Vicdani retçi olarak İsrail ordusunda ayrılan Yaron Kaplan, askeri eğitim sırasında hedeflerinin Filistinliler olduğunu söyledi.
Suriye ordusuna ait bir savaş uçağının ülkenin kuzeyindeki Halep'te pazar yerine 'vakum bombasıyla' düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 25 kişi öldü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'da toplu açılış töreninde konuştu.