ABD, sanayisini zarara geçiren 5 çelik tel çubuk ihracatçısı ülkenin ürünlerine gümrük vergilerini artıracak. O ülkeler arasında Türkiye de var.
“Hakikat şu ki, haklarında Rablerinin yargısı kesinleşenler asla iman etmeyecekler. İsterse hakikatin her tür belgesi (ayaklarına kadar) gelmiş olsun; tâ ki can yakıcı azabı görünceye
Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in, G20 ve MİKTA üyesi olan Türkiye ve Güney Kore'nin arasındaki güçlü iş birliğini uluslararası alana taşıma isteğini dile getirdi.
Türkiye'de internet kullanıcılarının yüzde 46'sı güvenlik önlemi almıyor. Yüzde 48 ise parola kullanmıyor. Yüzde 12'si de tüm hesaplarında aynı parolayı kullanıyor.
24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak olan 50 bin Türk vatandaşı Suriyeli mülteci, seslerini duyuracak ve Türkiye'deki sorunlarının çözümünde adımlar atacak bir ismi TBMM'ye göndermek is
Konya'daki Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivali'ne katılan Filistinli tiyatrocular, "Filistin'e Dönüş" isimli oyunu sahneledi.
Haber Türk yazarı Serdar Turgut ABD'nin merkezi haber alma teşkilatı CIA'nin başkanlık diplomasisini köşesine taşıdı.
Uzmanlara göre, Türkiye bir güneş ülkesi olmasına rağmen toplum güneş ışınlarından yeterince faydalanamıyor.
Kemal Öztürk, Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor? programında Saadet Partisi'nin yaptırdığı anketi açıkladı.
Muhalefetteki 4 partinin ittifak için anlaştığı bilgisinin basına yansımasının ardından, SP'li bir yetkili CNN Türk yayında bulunan gazeteci Kemal Öztürk'e mesaj atarak 'henüz net bir �
ABD Savunma Bakanı James Mattis, ABD Senatosu'na, Türkiye gibi müttefik ülkelere Rusya'dan silah aldıkları gerekçesiyle yaptırım uygulamayı değerlendirirken daha esnek davranma çağrısı
OECD dünyada konut fiyatlarının en fazla arttığı ülkeleri araştırdı. Araştırmaya göre, 2010'dan bu yana konut fiyatlarının en fazla yükseldiği ülke Türkiye oldu.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Ne yapacağını bilmeyen CHP yönetiminin, millete de devlete de CHP’ye de hayrı yoktur." dedi.
Rusya'nın domates ithalatında Türkiye'ye uyguladığı firma sınırlaması bugün itibarıyla resmen sona erdi.
Federal Alman Meclisi Başkan Yardımcısı Claudia Roth, Türk siyasetçilere uygulanan seçim kampanyası ve miting engelinin, güçlü bir demokrasinin işareti olmadığını söyledi.