Afrika ülkesi Malavi'de yerel halk vampir olduklarına inandığı kişilere saldırıyor.
Rize'nin Ayder Yaylası'na 100 kişilik heyetle çıkan TOKİ, vatandaşlara "projeyi sizlerle fikir alışverişinde olarak yapacağız" sözü verildi.
Vatanıma canın veren şehitler Düştükçe gönlüme hicran doluyor Bedeni ortaya koyan yiğitler Öldükçe gönlüme hicran doluyor
Konya'da tek katlı evin salonunun çökmesi sonucu 3 kişi yaralandı.
Türkiye’nin önemli markaları Arap ülkelerinin radarında. Katar ve Dubai’den peş peşe gelen bayilik başvuruları bu markaların yöneticilerini mutlu ediyor.
Başbakan Yıldırım, Yalova'dan İstanbul'a gittiği feribotta vatandaşlarla sohbet etti, kaptan köşküne çıkarak, telsizle başka bir feribotla irtibat kurdu.
Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yarın kuvvetli fırtına beklendiği bildirildi.
İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine yönelik intikal kapsamında askeri hareketliliğin yaşandığı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, sınır hattında da yoğun güvenlik önlemi alındı.
Suudi Arabistan, ABD Başkanı Donald Trump’ın yeni İran stratejisini memnuniyetle karşıladıklarını ve desteklediklerini açıkladı.
Kofi Annan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ve Myanmar hükümetinden Arakanlı Müslümanların yurtlarına dönmeleri için gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi.
Irak Ordusu, Kerkük’ü işgal eden Peşmerge'ye 48 saat süre tanırken, 700 PKK'lının daha şehre girdiği iddia ediliyor.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadele operasyonlarında kullandığı MAM-L ve MAM-C mühimmatları Ukrayna'da yoğun ilgi gördü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Ekim Salı günü Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'nın davetlisi olarak Polonya'ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
İstanbul'da, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında teröristler yapılacak terör faaliyetlerini itiraf ettiler.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komando ve zırhlı birliklerinin konuşlandığı bölgelerden biri de PYD kontrolündeki Afrin'i en yüksek noktadan görmeyi sağlayan Bereket Dağı...