Bir süredir İdlib'de keşif faaliyetleri yürüten TSK İdlib'e girdi.
Bilgi Üniversitesi çalışanı ABD'linin İstanbul Sultanahmet'i kana bulayan DAEŞ bombacılarıyla görüştüğü ortaya çıktı.
Bakan Tüfenkci, Vali Galip Demirel Vilayetler Evi'nde düzenlenen "2017 Valiler Buluşması" programında konuştu.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 21 Eylül’de etkisiz hale getirilen 6 teröristten 3’ünün, terör örgütünün sözde GAP-Rıha, Derik ve Viranşehir sorumluları olduğu belirlendi. Teröristl
Galatasaray'ın eski futbolcusu Cihan Haspolatlı, Fethullah Gülen'le yan yana yer aldığı fotoğrafla ilgili bir açıklama yaptı. Haspolatlı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu
Siyer-i Nebi'de Müslümanların gördüğü işkenceleri, zulmü, yurtlarından sürülmelerini, savaşları hep anlatırız ve zamanın zorluklarını anlamaya çalışırız ya, Müslümanların ta
Hacettepe Teknokent'te Ar-Ge çalışmaları yürüten MS SPEKTRAL firması, mayın ve patlayıcı tespiti yapabilen "hiperspektral kamera" üretti.
Avustralya savaş uçakları ve donanma gemilerine ait 30 gigabaytlık gizli verilerin, "Alf" kod adlı hacker tarafından çalındığı bildirildi.
Şırnak'ta, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan'�
Çanakkale'de düzenlenen terör operasyonunda, terör örgütlerine üye olmak suçundan aranan zanlı samanlıkta saklanırken yakalandı.
Şırnak'ın Silopi İlçesi yakınlarındaki Irak sınırına, akşam geç saatlerde TIR’lara yüklü çok sayıda zırhlı araç sevkiyatı yapıldı.
IMF analistleri, raporda, gelir eşitsizliğinin arttığı ülkelerdeki kanun yapıcılara, en zengin kesim için ciddi derecede daha yüksek vergi oranı getiren vergi reformlarına yönelmelerini �
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin İdlib çatışmasızlık bölgesindeki ateşkesin takibi için kurulacak gözlem noktalarını oluşturmak amacıyla keşif faaliyetlerine devam ediyor.
Hakkari'nin Çukurca ilçesi Gerki tepe bölgesinde çalışma yapan iş makinesine teröristler sınır ötesinde güdümlü füzeyle saldırdı.
5 PKK’lı teröristin cenazelerinden ikisi HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş ve HDP Mardin Milletvekili Erol Dora ile ailesi tarafından teslim alındı.