Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Twitter'a 150 bin TL para cezası kesti. Gerekçe olarak mahkeme kararlarına uyulmaması gösterildi.
Toplamda 25 bin sığınmacıyı şubat sonuna kadar ülkeye getirme sözü veren Kanada, ilk Suriyeli sığınmacı kafilesine merhaba dedi. Havalimanında sığınmacıları karşılayan Başbakan T
Terör örgütü PKK, Türkiye'nin, hava sahasını ihlal eden Rus uçağını 24 Kasım'da düşürmesinden sonra başlayan Türkiye-Rusya krizini fırsata çevirmek için harekete geçti. Kandil'de
İnşa edilecek yeni sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) terminalleri ile Türkiye'nin Rusya'ya olan bağımlılığı da ciddi oranda azalacak.
"Dünya İnsan Hakları Günü'nde İnsan Hakları Perspektifinde Mültecilik” sempozyumunda göçmen dramı ele alındı. İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, “Teröre b
Pentagon, istihbarat toplama ve terörle mücadele kapsamında kullanılacak yeni üs planını Beyaz Saray’a sundu. Plana göre yeni üsler Güneydoğu Asya, Afrika ve Ortadoğu’da kurulacak.
Rusya'nın St. Petersburg şehrinin yerel meclis üyesi, Rusların Türkiye'den ev almaları ya da kiralamalarının yasaklanması ve para cezası verilmesine ilişkin bir teklif sundu.
Yurt Dışındaki Filistinli Alimler Heyeti Genel Sekreteri Tekruri, Türkiye'ye teşekkür ederek, 'Rabbim Türkiye'ye ve Türkiye halkına zeval vermesin' dedi.
Irak'ın Rusya'dan iki adet savaş helikopteri aldığı bildirildi.
Rusya'ya ait bir askeri helikopterin, Gürcistan'ın hava sahasını ihlal ettiği bildirildi.
Efsane boksör Muhammed Ali, "Amerika'ya müslümanları almayalım" diyen başkan adayı Donalp Trump'a tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’nin cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump'ın Müslümanlarla ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösteren Mark Zuckerberg'in mesajını anlamlı bulduğunu belirt
Diyarbakır Asker Hastanesi'ne terör örgütü PKK mensuplarınca taciz ateşi açılması sonucu binanın camları ve duvarları zarar gördü.
İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Güney Kıbrıs'ta askeri tesis kurmasına yönelik görüşme haberleriyle ilgili, kararın Güney Kıbrıs'a ait olduğunu belirtti.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde çatışmalar sürerken, bölge halkının önemli bir kısmı ise çatışmalar bitene kadar Sur'u terk etmek zorunda kaldı.