Belçika yönetiminin izniyle Brüksel'e kurulan terör örgütü PKK çadırı Brüksel polisi tarafından koruma altına alındı.
Diyarbakır’da Nevruz Meydanı’nda düzenlenen kutlamalar Tertip Komitesi adına Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır İl Eş Başkanı Hafize İpek’in konuşması ile başladı.
Rusya’nın başkenti Moskova’nın Şeremetyevo havalimanı ‘B’ terminali ihalesine siyaset karıştı ve Rusya küresel ticaret kurallarını hiçe sayarak bir skandala daha imza attı.
Kendisini ’Hızır Aleyhisselam’ olarak tanıtan ve bir vatandaşı dolandırmak isterken yakalanan sanık duruşmada Fatiha suresini okuyamadı.
Kara Harp Okulu Komutanlığı öğrencilerince sahnelenen "1915-Bir Hilal Uğruna" adlı gösteri büyük alkış topladı.
PKK terör örgütünün Kandil'deki ele başlarından ve KCK Yürütme Konseyi üyesi Murat Karayılan, Dolmabahçe görüşmeleri çerçevesinde yeniden müzakerelere başlamak üzere hazır oldukla
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Cumhuriyet gazetesine sert tepki gösterdi.
Genelkurmay'dan yapılan açıklamada 3 ilde 22 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Uzmanlar son günlerde herkesi etkisi altına alan tedirginlik ve korku duygusunun normalleşerek atlatılabileceğini belirtiyor.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin telsiz konuşmaları ortaya çıktı.
Kelimelerin yetersizliği, duyguların ifadesindeki yetersizliği belirliyor...
Eski İngiliz ajanı Annie Machon, çok önemli açıklamalar yaptı: "Batı terör konusunda iki yüzlü davranıyor. Bölgede çok sayıda ajan var."
Kuveyt'te terör listesine alınan Hizbullah grubu ile bağlantılı oldukları şüphesiyle 11 kişi sınır dışı edildi
Adana'da korsan gösteriye müdahalede bulunan polise ateş ederek yaralayan zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Terör saldırısı istihbaratıyla ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili en ilginç iddia Hakan Şükür'den geldi.