Reuters, Suriyeli muhaliflerin Türkiye sınırında IŞİD'in kontrolündeki El Ray kasabasını ele geçirdiğini duyurdu.
Suriye'nin Humus kentinde, yaklaşık 4 yıldır rejim güçlerinin ablukası altında yaşayan halk, bazı temel ihtiyaçlarını karşılamak için "alternatif icatlar" yapmaya yöneliyor.
Siirt'te aranan teröristler, resmi kurumlara ve billboardlara asılan fotoğraflarla teşhir edildi.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, 'terör propagandası ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri' iddiasıyla, 3 öğretmen gözaltına alındı.
Almanya'da Berlin polisi, internette nefret söyleminde bulunan kişilerin yaşadığı 10 eve baskın yaptı,9 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.
TSK, Mardin'in Nusaybin ilçesinde 10, Şırnak'ta 1, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2 olmak üzere 13 teröristin daha öldürüldüğünü açıkladı.
İsrail ile terör örgütü IŞİD arasındaki ilişki, Palmyra'nın IŞİD'den geri alınmasıyla birlikte yeniden gündeme geldi.
Amerika başta olmak üzere müttefik ülkeler PYD ile PKK'yı farklı görüyor, PYD'yi destekliyor. PYD de Türkiye'ye karşı eylem yapıyor.
Dün Erdoğan terör operasyonlarında bir noktaya dikkat çekmiş ve "Asker/polis tuzaklanmış binalara girmemeli, uzaktan yıkılmalı" demişti..
İnternette yayınlanan veritabanında açık adresten TC Kimlik numarasına kadar tüm kişisel bilgiler paylaşılırken tek eksik anne kızlık soyadı, bu bilgilerle birçok işlem yapılabiliyor
Toplumda dayanışma ve acı paylaşmaya en küçük birimden başlanabilir. ‘Güvende’ hissine sahip olanlar başkalarının acılarına kayıtsız kalamaz, yaslarını paylaşabilirler. Şiddetin
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye’nin terör örgütü DAEŞ’e karşı oluşturulan koalisyona önemli katkılar sunduğunu belirterek, “Türkiye olmadan bu mücadele çok daha zor ol
Genelkurmay Başkanlığı, Irak'ın kuzeyindeki bölücü terör örgütü hedeflerine yönelik hava harekatı düzenlendiğini duyurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “terör örgütü yandaşlığı” gerekçesiyle vatandaşlıktan çıkartılabileceğine dair görüşü sonrası tartışmalar devam ediyor
Tatbikatın yeri ve kaç gün devam edeceğine ilişkin bilgiye yer verilmedi.