Son dakika haberine göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Lüksemburg Dışişleri ve Avrupa Bakanı Jean Asselborn ile ortak basın toplantısı düzenledi. ABD Başkanı Donald Trump'ın
FETÖ'ye yönelik Erzincan'da yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan tarihçi- yazar Talha Uğurluel hakkında 15 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
İtalyan Corriere della Sera gazetesi, İtalya'da 1970'lerde işlediği 4 cinayetten 1990'da gıyabında mahkum edilen firari İtalyan militan Battisti'nin, İtalyan müfettişlerden oluşan özel İn
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 'Türkiye, kesinlikle PKK ve HDP ile birlikte hükümet projeleri kurma sevdasına kapılanlara ve bu ihanet yoluna düşenlere teslim olmayacaktır.' de
Yunanistan Savunma Bakanı ve hükümetin küçük ortağı Bağımsız Yunanlar (ANEL) partisi Başkanı Panos Kammenos, hükümetten çekileceklerini açıkladı.
Yunanistan'da atamalarla ilgili ilginç bir protesto gerçekleşti. Bir grup öğretmen, atamalar konusunda haber bültenini basarak canlı yayında stüdyoda eylem yaptı.
Irak İçişleri Bakanlığına bağlı Güvenlik Basın Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Medyadaki bazı profesyonellikten uzak siteler tarafından yayımlanan ABD askerlerinin Mu
Düzce'de henüz faaliyete geçmemiş deneme üretimi yapan lastik atıklarından elektrik üreten fabrikanın filtresinin patlaması sonucu çevreye gaz yayıldı. Gazdan etkilenen 3 çocuk hastaneye
ABD Donanma Bakanı Richard Spencer, savaş gemilerinin kuzey kesimlerinde çalışma yeteneğini kontrol etmek için bu yaz Arktika’ya gönderileceklerini belirtti.
Fransız Le Point Dergisi, PYD için sür manşetten Trump ve Macron'a seslenerek 'Bizim için çarpıştılar ve onları kaderlerine terk ediyoruz' çağrısı yaptı.
İstanbul Eyüpsultan'da eskiden traktör malzemeleri üreten kullanılmayan bir fabrikada yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Adım adım 31 Mart yerel seçimlerine giderken, Çin yüz okuma sanatı uzmanı Sevgi Karaca, siyasi parti liderlerin yüzlerini okuyarak değerlendirmelerde bulundu. Liderlerin yüzlerinin seçmen �
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca, Komagene çiğ köftenin sahiplerinden FETÖ firarisi Murat Sivrikaya'nın İzmir'de sahte kimlikle yakalandığı açıklandı.
İsrail'in İran'a karşı kendini savunma hakkı olduğunu belirten ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, 'İsrail'in bunu kararlı bir şekilde yapacak askeri kapasiteye sahip olmasını sağlamaya
Fas Başbakanı Sadeddin el-Osmani, ülkede esnafın protestosuna neden olan birtakım uygulamaların durdurulduğunu açıkladı.