Erzurum'da jandarma karakoluna saldırdıktan sonra bindikleri otomobille kaçan üç PKK'lı geçirdikleri trafik kazasında öldü
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, vefatının 154. yılında Sultan Abdülmecid'in hayatını anlatan "Sultan Abdülmecid ve Dönemi 1823-1861" kitabını yayınladı.
Tacikistan'ın kuzeyinde son zamanlarda izni iptal edilen camilerin sayısı 100'ü geçti
Mardin'de taranan ambulanstan sonra şimdi de Şırnak'ın Cizre ilçesinde hastane tarandı, poliklinklere iki kurşun isabet etti
Kuzey Irak'taki PKK kamplarına yönelik hava operasyonunda militanların konuşmalarının telsize takıldığı iddia edildi...
Türkiye'den giden Cevdet Baybara ve arkadaşlarının vesilesiyle Müslüman olan İgaunun kabilesi, bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Baybara'nın mezarını sürekli ziyaret ediyor
Hava sıcaklıkları önümüzdeki birkaç gün boyunca mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken, uzmanlardan vatandaşa önemli tavsiyeler geldi.
Eşi ve çocuğuyla birlikte silahlı saldırıya uğrayan Muş Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aslan Kulaksız, şehit oldu.
Suriye’de PYD’nin Kürt hattı oluşturma çabaları ve giderek değişmekte olan bölgesel dengeler İran’ı kendi içindeki Kürtlere “sempatik” mesajlar vermeye itti.
Mersin'de Suruç saldırısı için düzenlenen izinsiz gösteride fırlatılan fişeğin isabet ettiği kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
ABD'de, bebeklere özel taşıma araçları tasarlayan Evenflo firması, son zamanlarda bebeklerin arabanın içinde unutularak havasızlıktan ölmesini engelleyecek bir bebek koltuğu üretti.
Özbekistan diktatörü İslam Kerimov’un Müslüman halka yönelik baskıları sürüyor. Semerkant şehrinde otobüs üreten “Samauto” devlet fabrikası depo müdürü iş yerinde namaz kıldığ
İstanbul'da yapılan operasyonlarda gözaltına alınan kişiler arasında "IŞİD'in İstanbul Emiri" olarak gösterilen Abdullah Abdulaev de bulunuyor. Polise göre, Avrupa ve Orta Asya ülkelerind
Gazi Mahallesi 1411 Sokak'ta gözaltı yapmak için binaya giren Çevik Kuvvette çalışan Muhammet Fatih Sivri isimli polis memuru şehit oldu.
Babasıyla parkta oynarken bir anda boğazında kalan fıstık tanesiyle beyin felci olan ve hayatı kararan minik Ömer Baran'ın ailesi oğullarının yurt dışında tedavi olmasını ve 77 milyonu