İstanbul Valiliği bugün de Macaristan Başkonsolosluğuna içinde 'sarı toz' bulunan zarf gönderildiğini açıkladı
İHH Kilis Koordinatörü Erhan Yemelek, dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan heyetle Suriye’de incelemede bulunduklarını söyledi. Yemelek, d
Dünya Ehl-i Beyt Vakfı'nın Ankara düzenlediği Muharrem iftarı programında soğuk rüzgarlar esti.
Kudüs'te aracıyla tramvay durağına daldıktan sonra İsrail güçleri tarafından öldürülen Filistinli toprağa verildi, cenazesinin şartlı teslim edilmesini protesto eden Filistinlilerden bi
Bingöl`de katledilen HÜDA PAR üyesi Fethi Yalçın`ın, BDP`ye (HDP/DBP) oy vermediği için PKK tarafından tehdit edildiği ve kendisinden haraç istendiği ortaya çıktı.
TİB'de Paralel Yapı'nın sildiği kayıtlar (log) geri getirildi. Yapının kimi, ne zaman ve ne süreyle dinlediği ortaya çıkacak.
Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) bazı seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.
Tunus'ta halk, ayaklanmadan sonra ikinci kez genel seçimler için oy kullandı. Sandıkların yüzde 57'si açıldı, sonuçlara göre Nida Tunus Partisi, Nahda'nın önünde gidiyor. Yeni anayasanı
Halkın oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza atarak HSYK asıl üyeliğine başörtülü bir avukat atadı.
PKK’nin Kandil Dağı’ndaki yöneticilerinden Murat Karayılan, Türkiye içindeki örgüt elemanlarına telsizle "Mahalleleri ele geçirin" talimatı verdi.
Almanya’nın Köln kentinde IŞİD bahanesiyle gösteri düzenleyen holigan ırkçı grupların, Müslümanların evlerine taşlı saldırı düzenledikleri bildirildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış uyarılarının ardından İstanbul'da akşam fırtına ve kuvvetli yağmur etkili oluyor.
IŞİD üyeleri Kobani'ye hava saldırısı düzenleyen koalisyon uçaklarının görüşünü engellemek için birçok noktada yangın çıkardı. Akşam saatlerinde gerçekleşen büyük bir patlama
İki polis annesi Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan ilginç bir istekte bulundu.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Sözcüsü Safin Dizayi, Parlamento'nun, PYD'nin Suriye'de ilan ettiği kantonları tanıdığı yönüneki haberleri yalanladı, "Alınan kararda sadece Rojava hal