Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Paris'te ABD Başkanı Obama ile bir araya gelecek.
İdlib'e bağlı Serakip ilçesinde İHH'ya ait bir ekmek fırını, Rus uçakları tarafından bombalandı. İHH'dan konu ile ilgili açıklama geldi...
Avrupa Birliği'nin (AB), Brüksel'de dün yapılan zirvede, Türkiye'ye Suriyeli sığınmacılar için 3 milyar Euro yardım yapmayı ve birliğe katılımı için müzakereleri canlandırmayı kara
MİT tırlarının durdurulmasıyla ilgili savcılıkça ifadeleri alınan üç üst rütbeli asker, tutuklanmaları istemiyle sevk edildikleri nöbetçi hâkimlik tarafından tutuklandı.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, Paris'teki İklim Zirvesi'ne katılmak üzere, bugün 08.00'de İstanbul'dan Fransa'ya hareket edecek.
İsrail Başbakanı Netanyahu, Avrupa Birliği'nin "Filistin-İsrail barış sürecindeki rolünü askıya alma" talimatı verdi.
Adana ve Hatay'da Ocak 2014'te MİT'e ait TIR'ların durdurulmasıyla ilgili tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Ankara Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral İbrahim Aydın, Tuğgeneral Hamza C
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'nin tehdit edildiği iddialarına ilişkin inceleme başlattı.
Silivri Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü 'aktif tüberküloz' tanısı konulan bir hasta sebebiyle karantinaya alındı.
Türkmeneli Dernekleri Federasyonu Başkanı Beyatlı, 'Türkiye'nin nefesi, Türkmenlere güç vermekte ve ayakta tutmaktadır' dedi.
Türkiye- AB zirvesinin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu, AB Konseyi Başkanı Tusk ve Avrupa Komisyonu Başkanı Juncker ortak basın toplantısı düzenledi.
Suriye'de İdlip'in Serakip ilçesinde İHH tarafından işletilen büyük bir ekmek fırını vuruldu. Saldırıyı, bugün İdlip'in Eriha ve Halep'in Azez ilçelerinde sivil bölgeleri bombalayan R
Alman Bild am Sonntag gazetesi, terör örgütü PKK’nın Kandil’deki elebaşılarından Cemil Bayık ile yaptığı bir röportajı yayımladı.
Gazze Şeridi'nde, İsrail'in saldırıları sonucu yıkılan 9 caminin yeniden inşası için 2 Aralık'ta temel atılacak
Türkiye-AB Zirvesi'nin düzenleneceği Brüksel'de bulunan Başbakan Davutoğlu, “Bu aslında yeni bir başlangıç değil, uzun süredir devam eden bir sürecin tekrar canlandırılması. Avrupa he