Fransa'nın Başkenti Paris'te 6 okul boşaltıldıktan sonra bomba imha ekipleri tarafından arandığı bildirildi.
İran'da, 26 Şubat'ta yapılacak Uzmanlar Meclisi ve İran Meclisi seçimlerini Kürt muhaliflerin boykot edeceği bildirildi.
Irak-Türkiye hattından dünya piyasalarına aktarılan petrolün miktarı, önceki yıla oranla yaklaşık yüzde 300 artış gösterdi.
Beştepe'de kaymakamlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK ve "paralel yapı" ile mücadelede destek istedi. Belediyelerde ve kamuda "teröre destek verenler" ortaya çıkarılacak mesajı verdi.
Yargıtay, Hrant Dink cinayeti ana davasını, kamu görevlilerinin ihmâli davasıyla birleştirdi. Yargıtay ayrıca, birleştirilen davaya İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin bakmasına karar v
Giresun'da yüksek ateş şikayeti ile hastaneye başvuran 18 kişiden 7'sine H1N1 tanısı konulduğu öğrenildi.
Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesi’nde ’özyönetim ilanı’ soruşturmasını tamamlayan savcılık ilçedeki 293 kritik noktanın tespitini yaptı.
Moldova'da geçen hafta kurulan hükümetin istifasını talep eden muhalefetin Putin'den destek ve emir aldığı belirtildi.
Siyasi istikrarsızlığın yaşandığı ülkelerden Orta Afrika Cumhuriyeti’nde genel seçimler iptal edildi.
BBP ve Saadet Partisi, hazine yardımı için yaptığı başvuru iptal edildi.
Polis ve askeri birliklerin ortak düzenlediği operasyonda bugün de çatışma çıktı
Suriye'nin geleceğinin tartışılacağı Cenevre görüşmelerinin 29 Ocak'ta başlaması planlanıyor. Cenevre'ye davet edilen heyetler kararlarını alırken, geçen yıl meydana gelen ve aktörle
Suriye'nin iç kesimlerindeki Humus kentinde bomba yüklü bir aracın infilak etmesi sonucu 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Türk Telekom, düzenlemiş olduğu toplantıyla Avea ve TTNET servislerini bünyesine kattığını açıkladı ve logoları tek çatı altında topladı.
Fransa'nın, bombardıman kapasitesine sahip olan 36 adet 'Rafale' uçağının Hindistan'a satışı planlanıyor.