Terör operasyonlarında Sırp asıllı bir keskin nişancının yakalandığına ilişkin haberler üzerine Sırbistan'ın Ankara Büyükelçiliği bilgi istedi
Yılbaşını kana bulamak isterken yakalanan ikisi canlı bomba 4 DAEŞ’li ile ilgili iddaname tamamlandı. Canlı bombalar için 22 yıl istendi
Rusya, Rus askeri uzmanlarının 1-5 Şubat tarihlerinde Türkiye üzerinde gözlem uçuşu yapacaklarını bildirdi.
Suriye resmi haber ajansının yayınladığı bir haber Türkmen Dağı’nda sivillere yönelik bombardıman ve katliamın itirafı oldu. Habere göre Ruslar ve Esed rejimi, üç ayda 22 bin ton bomb
Sağlık Bakanlığı, Suriyeli mültecilerin sağlık hizmetlerinden daha etkin yararlanabilmeleri için çalışma başlattı. Suriyeli vatandaşlar için kurulacak Aile Sağlık Merkezlerinde hasta
Davutoğlu, Suudi Arabistan'da gündeme ilişkin konuşurken ziyaret sırasında Hulusi Akar'ın neden kendisine eşlik ettiği soruldu.
Peygamber Sevdalılar Platformu tarafından düzenlenen umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı yaklaşık 90 bin kişi bu hayırlı yarışta ter döktü.
Şırnak'ın İdil ilçesindeki Atatürk İlkokulu, İdil Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet İlkokulu, PKK'lı militanlar tarafından ateşe verildi.
İsrail televizyonu Kanal 2 televizyonu, İsrailli ve Türk yetkililerin 2 hafta içinde bir araya gelerek 2 ülkenin ilişkilerini masaya yatıracağını yazdı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bülent Arınç’ın bir televizyon programında yaptığı açıklamaları doğru bulmadığını ifade etti.
Suriyeli muhalifler, Cenevre'de BM Suriye Özel Temsilcisi de Mistura ile ilk temaslarından 'pozitif mesajlar aldıklarını' açıkladı. De Mistura ile bir görüşme daha var. Muhalifler BM kararl
Cenevre'de Suriye için çözüm arayışları sürüyor. Suriye hükümetinin müzakere başkanı Caferi basın toplantısında, Türkiye, Ürdün ve Suudi Arabistan'ı ülkeye terörist göndermekle
Türkmen bölgesinde katliama hazırlanan Esed-Rus işbirliği siviller ile kendileri arasında siper olan Türkmen savaşçıları tarafından greri püskürtüldü.
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu HCN Koordinatörü ve eski Suriye Başbakanı Hicab, Türkiye'nin Suriye halkının temel taleplerine ulaşması için verdiği destek için Başbakan Davutoğlu'na
Fransa Savunma Bakanı Le Drian, "IŞİD, koalisyon güçlerinin birlikte hareket etmesi sayesinde Irak'ta geri çekiliyor" dedi.