Geçtiğimiz hafta Çeçenistan lideri Kadirov'un tehdit ettiği muhalif PARNAS Partisi Başkan Yardımcısı Yaşin'in arabasında arama yapıldı
Abdullah Galib Bergusi “Yoldaki Mühendis” tutsak olduğu Rimon Hapishanesi’nden Türkiye halklarına hitaben bir mektup yazdı.
Endonezya'nın başkenti Jakarta'da denize kıyısı bulunan sahil köyünde, çocuklar dalgaların kıyıya sürüklediği plastik çöp ve atık topluyor.
The Military Balance adlı kurum 2016 silahlanma raporunu yayınlandı. Raporda Asya ülkelerinde silahlanma oranının yükseldiği, buna karşılık NATO ülkelerindeki silahlanmada azalmanın oldu�
AFAD, Filistin'e acil sağlık giderlerinde kullanması için Dünya Sağlık Örgütü aracılığıyla 1,5 milyon dolar yardım gönderdi. Miktar, Gazze'deki 13 hastane ve 54 sağlık merkezinin 201
Almanya'nın Münih kentinde biraraya gelen uluslararası güçler bir hafta içerisinde Suriye'de çatışmasızlık ilan edilmesi üzerinde anlaşmaya vardıklarını açıkladı.
Katar Emiri El Tani, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Münih'te de Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Katarlı ve Suudi mevkidaşlarıyla önce ayrı ayrı, ard�
Suriye rejimi lideri Esad, ülkenin tamamını geri almaya kararlı olduğunu ancak bölgesel aktörlerin dahil olması sebebiyle bunun zaman alacağını ve ağır bir bedeli olacağını söyledi.
Kırım’da son günlerde Rusya Federal Güvenlik Servisinin (FSB) Tatarlara yönelik baskınları artırmasına Ukrayna Dışişleri Bakanlığı sert tepki gösterdi.
Yeni Şafak'a ve Yeniakit'e silahlı ve molotofkokteyli saldırının arkasından Birleşik Özgürlük Güçleri (BÖG) militanları çıktı.
HDP lideri Demirtaş, Cizre’de ‘savaş suçu hâli’ olduğunu söyledi. “Hükümet zannediyor ki bütün bunların üzerini örtmek kolay olacak. Hayır. Bütün bunların hukuk çerçevesinde mut
AB Rusya'ya uyguladığı yaptırımları hafifletebilir.
Beyoğlu İstiklal Caddesi yanında bulunan Zambak sokakta beş katlı bina çöktü.
IKYB, Peşmerge Bakanlığı Sözcüsü General Helgurd Hikmet, Kürdistan bölgesinin yüzde 5’inin halen IŞİD işgali altında olduğunu belirterek “IŞİD’i tamamen sileceğiz” dedi.
CIA direktörü Brennan, IŞİD’in az miktarlarda hardal gazı ve klor gazı üretme kapasitesine sahip olduğunu belirterek, “IŞİD’in çatışma bölgelerinde kimyasal silah kullandığına dair