MHP'nin olağanüstü kongre sürecinde tartışmalara neden olan Ankara İcra Hakimi Burhan Yaz, FETÖ ilişkin soruşturma kapsamında yakalandı.
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, Birleşik Arap Emirlikleri tarafından finanse edilen Filistinli muhalif lider Muhammed Dahlanın televizyon kanalına konuştu.
GATA'daki FETÖ'cü doktorların harp okulu öğrencilerini rapor düzenlemesiyle okuldan nasıl attırdığını ortaya koyan belgeler ortaya çıktı.
FETÖ soruşturmasında itirafçı olan ve etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan Mehmet Tanrıverdi, Malatya'da esnaftan ve eğitim kurumlarından para toplanmasına ilişkin toplantıları anl
Gazeteci Can Dündara, İstanbul Adalet Sarayı önünde silahlı saldırı düzenleyen ve muhabir Yağız Şenkalın bacağından yaralanmasına neden olan Murat Şahinin de aralarında bulundu
Antalya'nın Demre İlçesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri gerekçesiyle tutuklanan 3 kişi, Erdoğan'ın davaları geri çekmesi üzerine tahliye edildi.
MİT, FETÖcülerin kullandığı Eagle ve ByLock isimli mesajlaşma uygulamasının şifresini kırdı. 100 milyondan fazla kriptolu mesajı çözdü.
Washington Post gazetesi, Türkiye'nin gönderdiği 85 kutu kanıtın Adalet Bakanlığı'ndan bir ekip tarafından taradığını yazdı.
17/25 Aralık darbe girişimi esnasında İstanbul Valisi olan Hüseyin Avni Mutlu'nun da aralarında bulunduğu bir grup merkez valisi adliyeye sevk edildi.
Türkiye'de darbe girişiminde bulunan FETÖ tarafından kurulduğu iddia edilen 13 Alevi derneği kapatıldı.
Wikileaks'in kurucusu Julian Assange NBC'nin darbe girişimi sırasında yaptığı haberlerin darbecilere destek niteliği taşıdığını belirtti.
CUMHURBAŞKANI Erdoğan, darbecilerin saldırıları sırasında cumhurbaşkanlığı sarayı önünde yaralanan ve dün akşam vefat eden gencin ailesini ziyaret etti.
17-25 Aralıktan bu yana Türkiyeye karşı psikolojik harp yürütülüyor.
Diyanet İşleri Başkan Görmez, "Darbe girişimiyle millet tarafından suçüstü yakalanan FETÖ terör örgütünü dini yapı olarak görmek, elebaşını da dini rehber olarak kabul etmek mümk�
Pakistan Parlamentosu'ndan darbe girişimine karşı Türkiye'ye destek kararı çıktı...