ORC Araştırma'nın 8-9 Ağustos tarihleri arasında 32 ilde 1230 kişi ile CATI-Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi' yaparak halkın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bakışını araştırdı.
ABD'de 8 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'den aday iş adamı Donald Trump, ABD başkanı Barack Obama'yı 'IŞİD'in kurucusu' olarak tanımladı.
Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi'ne ait diplomatik temsilcilik ekonomik kriz nedeniyle kapandı. Tahran'daki büronun kriz nedeniyle kapatılması da gündemde.
"Türk ordusu Irak'ta ikinci üssü kurdu". Başika'dan sonra bir üs daha kurulduğuna yönelik iddia, Kürtçe yayın yapan NRT televizyonuna ait.
15 Temmuz darbe girişiminin merkezi Akıncı Hava Üssünün yakınında yakalandıktan sonra, "Tarla bakmaya gitmiştim" savunmasıyla serbest bırakılan, Gülen örgütünün "Hava Kuvvetleri im
Dinlerarası diyalogu safsata olarak niteleyen Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma Vatikanın güdümünde oluşturulmuş, fakat esas itibariyle Siyonizmin kontrolünde olan gizli bir oluşumdur bu.
Bölücü terör örgütü tarafından Hakkari'de askeri konvoya düzenlenen bombalı saldırı sonrası yapılan keşif çalışmalarının ardından, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait savaş uçaklar�
Financial Times'ta 15 Temmuz darbe girişiminin Rusya'ya yaradığını yazan Shevtsova, "eğer Türkiye'nin Batı ile ilişkileri kötüleşirse Kremlin daha da mutlu olacaktır. Böylece iki tarafı
Darbeci Kurmay Yüzbaşı Özkan Özgenç, 15 Temmuz'da gerçekleştirilen ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminde firari Tuğgeneral Mehmet Nail Yiğit'in verdiği talimatları anlattı.
Bitlis'in Tatvan'da bomba yüklü minibüs ele geçirilirken, minibüsün plakasının sahte olduğu belirtildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Halkların Demokratik Partisi İstanbul İl Başkanlığına yönelik operasyon yaptı.
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmalarda, hakkında yakalama kararı olan Zaman gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın şoförlüğünü yapan Tahsin K�
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethullah Gülen'in iadesi için Washington yönetimine seslendi, "ABD de bir tercih yapacaktır, ya Türkiye ya FETÖ. Ya darbeci terörist FETÖ ya da demokrasi ülkesi Tü
Mardin merkezli 27 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve aralarında vali, kaymakam ve emniyet müdürlerinin bulunduğu 6 kişi hakkında yeniden tutuklam
İtalyan basınında, İtalyan özel birliklerinden askerlerin Libyada olduğu yazıldı