"Referandumda yüzde 50'yi geçemezsek ve başarısız olursak iç savaşa hazırlanın" diyen AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem partisinin talebi üzerine görevinden istifa etti.
Astana'da üçüncüsü düzenlenen Suriye ateşkes toplantısı devam ediyor. Garantör ülkeler Rusya, Türkiye ve İran'ın yanı sıra rejim ve muhalifler de toplantıya katılıyor. Rusya'yı ver
İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun onay verdiği Taksim'de yapılacak cami için inşaat Cuma günü başlıyor.
Yunanistan Savunma Bakanlığı'nın, ekonomik darboğazdaki ülkede F-16'ları iyileştirmek ve F-35 almak için yaklaşık 10 milyar dolarlık bir harcama planı yapması uzmanlar tarafından eleşt
Fırat Kalkanı Harekatı'nın ardından DEAŞ'tan kurtarılan ve Türkiye'nin desteğiyle hızla gelişen Halep'in Cerablus ilçesinde, artan nüfus yoğunluğunun konut ihtiyacını karşılamak iç
Edirne'de FETÖ üyelerini 20 bin avro karşılığında İpsala Sınır Kapısı'ndan Yunanistan'a yasa dışı yollardan götüren şüpheliler, düzenlenen operasyonla suç üstü yakalandı.
Edirne'de jandarmanın yol denetimini haber alarak ya da fark ederek denetim noktası yakınında tali yola sapan sürücüler drone gözetimiyle kontrol ediliyor.
Suriye rejimin lideri Esed, ABD Başkanı'nın getirdiği seyahat yasağının Suriyelilere karşı olmadığını söyledi. Trump'ın Müslümanların çoğunlukla yaşadığı yedi ülkeyi hedefleye
FET֒cülere kol kanat geren Almanya, Diyanet tarafından görevlendirilen imamları casusluk suçlamasıyla soruşturmaya devam ediyor.
Güvenlik Uzmanı ve eski özel harp subayı Abdullah Ağar, pek çok tartışmaya konu olan ve El Bab'da TSK ile birlikte DEAŞ'a karşı mücadele veren Özgür Suriye Ordusu'nun iç yüzünü kalem
Gülen örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan eski Cumhurbaşkanlığı Başyaveri Özdaban, savcılığın itirazı üzerine tekrar tutuklandı.
Moskova’da PYD'nin öncülüğünde düzenlenen ve İran'a yakın Kürt grupların da katıldığı konferansta, Rusya’nın Suriye için sunduğu anayasa taslağındaki ‘kültürel özerklik’ ifad
Denizli'de belediye otobüsünde başörtülü öğrencilere hakaret ettiği ve sözlü tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan kişi adliyeye sevk edildi.
Terör soruşturmalarında tutuklanan HDP'li Ayhan Bilgen'in 11 yıldan 25 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
AK Parti'nin seçim zaferlerinden sonra hezimeti yaşayanlar, her seçim öncesi olduğu gibi 'şaibe' haberlerini gündeme getiriyor.