Edirne'de FETÖ üyelerini 20 bin avro karşılığında İpsala Sınır Kapısı'ndan Yunanistan'a yasa dışı yollardan götüren şüpheliler, düzenlenen operasyonla suç üstü yakalandı.
Edirne'de jandarmanın yol denetimini haber alarak ya da fark ederek denetim noktası yakınında tali yola sapan sürücüler drone gözetimiyle kontrol ediliyor.
Suriye rejimin lideri Esed, ABD Başkanı'nın getirdiği seyahat yasağının Suriyelilere karşı olmadığını söyledi. Trump'ın Müslümanların çoğunlukla yaşadığı yedi ülkeyi hedefleye
FET֒cülere kol kanat geren Almanya, Diyanet tarafından görevlendirilen imamları casusluk suçlamasıyla soruşturmaya devam ediyor.
Güvenlik Uzmanı ve eski özel harp subayı Abdullah Ağar, pek çok tartışmaya konu olan ve El Bab'da TSK ile birlikte DEAŞ'a karşı mücadele veren Özgür Suriye Ordusu'nun iç yüzünü kalem
Gülen örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan eski Cumhurbaşkanlığı Başyaveri Özdaban, savcılığın itirazı üzerine tekrar tutuklandı.
Moskova’da PYD'nin öncülüğünde düzenlenen ve İran'a yakın Kürt grupların da katıldığı konferansta, Rusya’nın Suriye için sunduğu anayasa taslağındaki ‘kültürel özerklik’ ifad
Denizli'de belediye otobüsünde başörtülü öğrencilere hakaret ettiği ve sözlü tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan kişi adliyeye sevk edildi.
Terör soruşturmalarında tutuklanan HDP'li Ayhan Bilgen'in 11 yıldan 25 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
AK Parti'nin seçim zaferlerinden sonra hezimeti yaşayanlar, her seçim öncesi olduğu gibi 'şaibe' haberlerini gündeme getiriyor.
Reina saldırganı Abdülgadir Masharipov’un dini nikahı kıydığı Fransız vatandaşı Tene Traore’nin, 1.5 aylık hamile olduğu öğrenildi.
ABD Başkanı Donald Trump'ın Çalışma Bakanı adayı Andrew Puzder, iş ve özel hayatına yönelik eleştiriler nedeniyle adaylıktan çekildi.
Adana'da 13 Şubat'ta tutuklanan "Halo Dayı" kod adlı Eyüp Ç'nin, PKK'nın Mardin'den Antalya'ya kadar olan bölgede örgütün sözde Akdeniz metropol sorumlusu olduğu belirlendi.
Suudi Arabistan hava kuvvetleri Yemen tarafından atılan iki balistik füzeyi etkisiz hale getirdi.
Fırat Kalkanı harekatında sona gelindi. Taarruz harekatı bitti temizlik aşamasına geçildi. Org. Akar da operasyon bitti dedi. Şimdi dünyada eşi görülmemiş temizlik aşaması başladı.