Kuraklığın vurduğu Somali'de açlıkla mücadele eden çocuklar, ekmek parasını eşek sırtında su satarak çıkarıyor.
Türkiye ile AB arasındaki geri kabul anlaşmasını savunan Almanya Başbakanı Merkel, “Türkiye’yi son günlerde eleştirsek de, Türkiye 3 milyon mülteci için çok şey yaptı. Avrupa’nın T
Numan Kurtulmuş, ABD'nin Adil Öksüz açıklamasıyla ilgili, ''Dalga geçer gibi bir açıklama, inandırıcı değil. Tatmin edici açıklama bekliyoruz.'' dedi.
Hatay Valiliği, başta il jandarma komutanlığı ve il emniyet müdürlüğü olmak üzere ildeki ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına, anayasa değişikliği referandumunda Suriyelilerin sokağa ç
Diriliş Postası Yazarı İsmail Yaşa, Arap basınında yayınlanan bir makaleyi bugünkü köşesine taşıdı.
Anayasa değişikliğine ilişkin 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında yurt içinde 55 milyon 319 bin kayıtlı seçmen, 167 bin sandıkta oy kullanacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'de, "Artık bu ülkede hiçbir teröriste rahat yoktur. Ya girdikleri yanlıştan dönüp teslim olacaklar ya da bu toprakları terk edip gidecekler" dedi.
Bakırköy'de yaşanan ve kamuoyuna yansıyan 'BiTaksi' kavgasıyla ilgili olarak Taksiciler Odası ceza verdi.
Mardin'in Derik İlçesi Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün şehit edildiği saldırıyı planlayan teröristin, dün kimliği açıklanmıştı bugün de fotoğrafı ortaya çıktı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve ABD Dışişleri Başkanı Rex Tillerson düzenledikleri ortak basın toplantısında konuştu.
İstanbul'da sivil toplum çalışmaları ile bilinen Müslümanlara yönelik suikastler devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ı kabul etti.
BBP İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican, referandumdan 'evet' çıkması durumunda BBP lideri Mustafa Destici'nin Cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.
Gezi eylemleri sırasında polisler ve siviller tarafından dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ın ailesine ödenecek tazminata itiraz geldi.
CHP'li Muharrem İnce, referandumda evet oyu kullanacak olan seçmene Kur'an-ı Kerim okumayı tavsiye etti.