Dışişleri Bakanlığı, Yemen'deki Husilerin, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a düzenlediği balistik füze saldırısını kınadı.
Husilerin lideri Abdulmelik el-Husi, sahip oldukları balistik füzelerle koalisyon güçlerinin saldırılarına karşılık verebileceklerini belirtti.
Gazze'de Osmanlı döneminden kalan 430 yıllık tarihi binada 'Hanımın Yeri' isimli restoran açıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Omar Guelleh ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.
FETÖ'nün mülkiye yapılanması davasında Hüseyin Çapkın'ın tahliyesi ancak ev hapsine karar verildi. Hüseyin Avni Mutlu'nun ise tutukluğu devam edecek.
Rusya'da yapılan bir araştırma, Rusların yarısından fazlasının artık istikrar yerine değişim istediğini ortaya koydu
İzmir'in Çiğli ilçesinde, kreş servisinde unutulan 3 yaşındaki Alperen Sakin'in ölümüne neden olmakla suçlanan ve olayın ardından tutuklanan servis şoförü Tamer İ. ve eşi okul sahibi
Hindistan'ın başkenti Delhi'de deneme sürüşü yapan sürücüsüz metro duvara çarptı.
TBMM'de edinilen bilgiye göre kamuda çalışan taşeron işçilere kadronun KHK (Kanun Hükmünde Kararname) ile verileceği öğrenildi.
Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda dağ köşkü ile 25 bungalov yapılması ve göl gazinosunun özel işletmeye devredilmesi için yapılan ihale sonuçlandı. İhaleyi, Düzceli iş adamı Kurtuluş T
ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıması ve yaşanan zulme tepki için pazar günü İstanbul'dan Kudüs'e ulaşmak hedefiyle yürüyüş başlatan Nurettin Koç, Kocaeli'ye ulaştı
İsrail askerlerinin, daha önce cesur tavrı nedeniyle İstanbul'da "Hanzala Cesaret Ödülünü"ne layık görülen 16 yaşındaki Ahed et-Temimi'yi gözaltına aldığı bildirildi.
ABD’den alınan bombaların etkisinin azaltıldığı ve “sahte” olduğu iddiası gündeme geldi. İddia bölgede görev yapan komutana ait...
Reuters haber ajansı Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da patlama olduğunu duyurdu. Görgü tanıkları olay yerinden dumanlar yükseldiğini aktardı. İran destekli Husiler, Riyad'a yönelik bal
ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği, Türk vatandaşlarının vize işlemi randevuları için en erken tarihin 2019 yılının Ocak ayı olduğunu açıkladı.